Παλαίμαχοι ΑΠΣ Ζάκυνθος – Φιλική ισοπαλία με τη Δάφνη Ανδραβίδας

Μετά από αρκετό καιρό φιλική αναμέτρηση έδωσαν οι Παλαίμαχοι του ΑΠΣ Ζάκυνθος με τη Δάφνη Ανδραβίδας στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου, σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή καθώς έληξε ισόπαλο 1-1. Οι δυο ομάδες σε ευχάριστο κλίμα διασκέδασαν τις εντυπώσεις στο παιχνίδι, το οποίο ήταν αμφίρροπο μέχρι το τέλος.
Τα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αντίοχο να σκοράρει για την Ανδραβίδα με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, το οποίο αιφνιδίασε τον Γιώργο Φιλιά. Από την πλευρά των «κυανοκίτρινων» το γκολ για την ομάδα πέτυχε ο Σπύρος Φιορεντίνος που ισοφάρισε για να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Από τους παλαίμαχους του ΑΠΣ Ζάκυνθος αγωνίστηκαν οι: Καμπιώτης Α., Κούτσης, Φιλιάς Γ., Ξένος Θ., Ξένος Μπ., Παπαδάτος Π., Πίσκοπος Στ., Καραολής Κ., Αγγελόπουλος Δ., Μουζάκης Δ., Βούλτσος, Αλεβίζος, Σιδηροκαστρίτης Δ., Φιορεντίνος Σπ., Μαρίνος Ν., Βυθούλκας Δ., Τριανταφυλλίδης Α., Μάργαρης Κ., Μαρίνος Α.

Eπίσης στον πάγκο της ομάδας ήταν οι Νίκος Κοντονής και Μάκης Πυλαρινός

Επίσης από τη Δάφνη Ανδραβίδας έπαιξαν οι: Κολλίτσας, Κυριαζής Σ., Τσάκωνας Π., Βλαχοδιονυσόπουλος, Βατσής, Μηχανός, Αντίοχος, Σταμούλιας, Αγραπίδης, Βουρτσάνης, Αποστολόπουλος, Κλαμπάνος

Ο Παναγιώτης Τσάκωνας μιλώντας εκ μέρους των Βετεράνων Άσων της Δάφνης Ανδραβίδας τόνισε τα εξής: « Eίναι μια κίνηση που κάνουμε στην Ανδραβίδα με τους παλαίμαχους. Εδώ και τρία χρόνια φτιάξαμε αυτή την ομάδα και προσπαθούμε να κάνουμε μερικούς φιλικούς αγώνες, όπως είναι αυτός με την ιστορική Ζάκυνθο».

Να σημειώσουμε ότι οι Παλαίμαχοι του ΑΠΣ Ζάκυνθος αναμένεται να δώσουν παιχνίδι και στην Ανδραβίδα με τη Δάφνη ανταποδίδοντας την επίσκεψη της στο νησί μας. Επίσης να πούμε ότι πριν το παιχνίδι δόθηκαν αναμνηστικά και λάβαρα από τις δυο ομάδες.