Ημέρα Καριέρας και Επαγγελματικό Σεμινάριο στον τουρισμό από τα «Xenos Hotels & Resorts»

• 21 – 24 Φεβρουαρίου στο «ΤUI BLUE CARAVEL RESORT & SPA»

Με την υποστήριξη του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού και του Εργαστηρίου Τουριστικών Ερευνών και Μελετών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, θα πραγματοποιηθεί φέτος το Επαγγελματικό Σεμινάριο στον Τουρισμό που διοργανώνει ο Όμιλος “Xenos Hotels & Resorts”. Στα πλαίσια του τετραήμερου σεμιναρίου προσφέρεται επαγγελματική επιμόρφωση σε κρίσιμους τομείς της λειτουργίας ξενοδοχείου αλλά και η δυνατότητα σε στελέχη, σπουδαστές και σε όσους αναζητούν εργασία να έρθουν σε επαφή με την ομάδα Ανθρωπίνου Δυναμικού των “Xenos Hotels & Resorts”, του μεγαλύτερου Ομίλου Ξενοδοχείων στα Ιόνια Νησιά.

Το σεμινάριο που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο ΤUI BLUE CARAVEL RESORT & SPA στο Τσιλιβί Ζακύνθου από 21 έως και 24 Φεβρουαρίου 2020 είναι δωρεάν και ανοιχτό προς όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο της Φιλοξενίας ή/και να επιμορφωθούν ή/και να απασχοληθούν στον ξενοδοχειακό κλάδο. Για τη συμμετοχή αρκεί μια δήλωση στο τηλέφωνο +30 2695024351 ή στο email [email protected] Για όσους ταξιδέψουν στη Ζάκυνθο με σκοπό να παρακολουθήσουν τις εργασίες του σεμιναρίου προσφέρεται δωρεάν διαμονή και διατροφή.

Την ευθύνη των παρουσιάσεων και των workshops έχουν εκπαιδευμένα και έμπειρα στελέχη των “Xenos Hotels & Resorts” ενώ προσκεκλημένοι ομιλητές είναι ο Εντεταλμένος Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Dr. Χρήστος Κακαρούγκας, ο Sommelier Αλέξιος Μυτακίδης, ο Mixologist Αλέξανδρος Χρονόπουλος και ο Barista & Coffee Expert Χαράλαμπος Γιατράς.

To πρόγραμμα οργανώνεται σε τέσσερις ημέρες παρακολούθησης. Από τη 2η ημέρα θα γίνονται παράλληλες παρουσιάσεις στους τομείς Room Division και Food & Beverage. Περιλαμβάνονται, επίσης, οργανωμένη ξενάγηση στα Ξενοδοχεία του Ομίλου και στο πρότυπο βιολογικό ελαιοτριβείο «Αρισταίον».

Πιο αναλυτικά:

21 Φεβρουαρίου 202011.00-17.00 Παρουσίαση Ομίλου, Ημέρα Καριέρας
22 Φεβρουαρίου 2020 11.00-17.30Room Division, Εξυπηρέτηση Πελατών Εστιατορική τέχνη
23 Φεβρουαρίου 202011.00-17.00Front, Back Office, Πωλήσεις, Marketing Οινοτουρισμός, Γευσιγνωσία, Food & Wine Pairing
24 Φεβρουαρίου 202011.00-18.00Εκπαίδευση Προσωπικού, Mentoring, Guest Relations, Guest Satisfaction, Barista, spirits & cocktails

Το πλήρες πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα των “Xenos Hotels & Resorts” (www.xenoshotels.gr) καθώς και στo Facebook.

Η πρωτοβουλία των “Xenos Hotels & Resorts” έρχεται ως παρακολούθημα της πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης του 2019 που προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων επαγγελματιών του Τουρισμού. Ο Όμιλος μας δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τις επενδύσεις τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και στην εκπαίδευση προσωπικού με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ζακύνθου με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, τον πολιτισμό και την πλούσια ιστορία του νησιού.

Δήλωση συμμετοχής/Πληροφορίες: 2695024351, [email protected]Τελευταία άρθρα