Μια μεγάλη οικογένεια ο ΑΟ Τσιλιβή – Έκοψε την πίτα του και έστειλε μηνύματα για το μέλλον

Υπό τη σκιά των όσων έχουν συμβεί με τα πλαστά δελτία της ομάδας, ο Αθλητικός Όμιλος Τσιλιβή έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ξενοδοχείο Admiral στο Τσιλιβή. Παρουσία των περισσότερων ποδοσφαιριστών της ομάδας, του τεχνικού τιμ, της διοίκησης αλλά και φίλων του συλλόγου, το κλίμα από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ ευχάριστο. Επίσης το παρών έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κουτσογιάννης, Άγγελος Σεβαστιάδης και Ανδρέας Μαρινάκης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Πλάνου Διονύσης Γιακουμέλος, ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Δημοτικής Ενότητας Αρκάδιων κ. Γκλαβάς, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Ιωάννης Φιλιπποπολίτης, ο Αντιπρόεδρος Στράτος Σουπιός και ο Γραμματέας Γιάννης Βερύκιος, ο Αρχιδιαιητής Διονύσης Βοζαΐτης με τη σύζυγο του και Προϊσταμένη της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου Μαρία Μουζάκη αλλά και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διατητών Αναστάσιος Στραβοπόδης. Επίσης ήταν και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Κώστας Μαρίνος Ξανθός.


Την παρουσίαση έκανε ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε και στους αθλητικούς δημοσιογράφους και την προσφορά τους στον τοπικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Ομιλία έκανε αρχικά ο πρόεδρος του ΑΟ Τσιλιβή Αλέκος Σπίνος, αλλά και ο Αντιδήμαρχος Α. Μαρινάκης, ο πρόεδρος του Πλάνου Δ. Γιακουμέλος, ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων της Δ.Ε. Αρκαδίων κ. Γκλαβάς, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Ι. Φιλιπποπολίτης, ο προπονητής Π.Τσούκλης και ο αρχηγός Σ. Γεωργίου. Να πούμε ότι στην εκδήλωση το σωματείο ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον ξενοδόχο κ. Χρήστο Ξένο για τη μεγάλη του προσφορά στην ομάδα, όπως και αρκετούς ακόμη ανθρώπους που βοήθησαν για τη φετινή της παρουσία στη Γ’ Εθνική, αλλά και για τη συνεισφορά τους όλα αυτά τα χρόνια στον σύλλογο.Τελευταία άρθρα