Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ για τον Ι. Φιλιπποπολίτη – Αναζητείται λύση για τα παράτυπα δελτία

Το θέμα των παράτυπων δελτίων εξακολουθεί να απασχολεί την ΕΠΣ Ζακύνθου, με τον πρόεδρο Γιάννη Φιλιπποπολίτη μετά την παρουσία του στο εξωτερικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να επισκέπτεται τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και τον πρόεδρο της Βαγγέλη Γραμμένο. Επίσης συναντήθηκε και με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της ΕΠΟ Αλέκο Δέδε. Και στους δυο έθεσε τα προβλήματα που εχουν δημιουργηθεί λόγω των 84 παράτυπων δελτίων που βρέθηκαν στο δυναμικό της Ένωσης και τους ζήτησε να δουν με συμπάθεια το θέμα.
Ο κ. Φιλιπποπολίτης μιλώντας στην “Ημέρα” σχολίασε ότι το ζήτημα εξετάζεται σοβαρά από τους ιθύνοντες της ΕΠΟ και αναζητείται μια λύση που θα βοηθήσει τα Τοπικά Πρωταθλήματα του νησιού μας να ξεκινήσουν και πάλι.
“Επισκέφθηκα τα γραφεία της ΕΠΟ και είχα ραντεβού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένο και με τον Εκτελεστικό Διευθυντή κ. Αλέκο Δέδε. Τους έθεσα τα προβλήματα που υπάρχουν και υποσχέθηκαν ότι θα δουν με συμπάθεια το θέμα μας. Πρέπει να δουν τι θα γίνει με τα ζητήματα νομικής φύσεως. Ανοίξαμε δίαυλο επικοινωνίας και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει”.

Η ΕΠΣ Ζακύνθου περιμένει μια απόφαση που θα ευνοήσει τα ερασιτεχνικά σωματεία ώστε να ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα της Α’ και της Β’ Κατηγορίας. Μάλιστα από κύκλους της Ένωσης, υπήρχαν οι διαβεβαιώσεις ότι το θέμα θα λυθεί χωρίς προβλήματα και οι ομάδες δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν από την τσέπη τους.
Εν τω μεταξύ θετικά σχόλια ακούει το νέο Δ.Σ. της ΕΠΣ λόγω των χειρισμών της στη συγκεκριμένη υπόθεση αλλά και της διάθεσης που παρουσιάζουν τα νέα πρόσωπα που βρίσκονται στον σύλλογο. Αν και είναι πολύ νωρίς τα νέα μέλη της ΕΠΣ Ζακύνθου θέλουν να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο του νησιού μας να πάει προς τα μπροστά.