Ημέρα Καριέρας και Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στον Τουρισμό από τον Όμιλο «Xenos Hotels & Resorts»

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά o όμιλος «Xenos Hotels & Resorts» διοργανώνει «Ημέρα Καριέρας» στο πλαίσιο τετραήμερου σεμιναρίου επαγγελματικής επιμόρφωσης στα αντικείμενα: Λειτουργία Ξενοδοχείων, Τουρισμός και Εστίαση, μέσω διαλέξεων και workshops.
Το σεμινάριο που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο ΤUI BLUE CARAVEL RESORT & SPA στο Τσιλιβί από 21 έως και 24 Φεβρουαρίου 2020, είναι δωρεάν και ανοιχτό προς όλους τους ενδιαφερόμενους που αναζητούν εργασία ή/και που θέλουν να επιμορφωθούν πάνω στις σημαντικότερες ενότητες της λειτουργίας ξενοδοχείων αλλά και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο της φιλοξενίας από έμπειρα και εκπαιδευμένα στελέχη των «Xenos Hotels & Resorts». Για τη συμμετοχή αρκεί μια δήλωση στο τηλέφωνο 2695024351 ή στο email [email protected] Δωρεάν διαμονή και διατροφή προσφέρεται για όσους ταξιδέψουν στη Ζάκυνθο με σκοπό να παρακολουθήσουν τις εργασίες του σεμιναρίου.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:
– Ημέρα Καριέρας (συλλογή βιογραφικών και συνεντεύξεις)
-Επιμορφωτικό σεμινάριο σε βασικά κομμάτια της λειτουργίας ξενοδοχείων, όπως: Room Division (front office- back office operations, Digital Marketing – Up selling) καθώς και το κομμάτι του Food & Beverage (εστιατορική τέχνη, οινολογία, barista, bartender – mixologist).

Η πρωτοβουλία των «Xenos Hotels & Resorts» έρχεται ως παρακολούθημα της πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης του 2019 που προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων εργαζομένων από διάφορες τουριστικές επιχειρήσεις εντός και εκτός Ζακύνθου.
Ο όμιλος μας δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τις επενδύσεις τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και στην εκπαίδευση-επιμόρφωση προσωπικού με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών φιλοξενίας και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ζακύνθου με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, τον πολιτισμό και την πλούσια ιστορία του νησιού.
Δήλωση συμμετοχής: 2695024351, [email protected]