Διοργανώστε τον τέλειο γάμο με τους καλύτερους συνεργάτες | Βρείτε τους στο ολοκαίνουργιο τεύχος του «Στιγμές»

Γάμος. Μια λέξη που πίσω από την ομορφιά που κρύβει υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα. Δεν θα σταθούμε στο τι σημαίνει το να παντρεύονται δύο άνθρωποι και να αποφασίζουν να ζήσουν μαζί. Αυτό είναι κάτι που απασχολεί μόνο αυτούς του δυο και κανέναν άλλο.

Στο σημερινό μας τεύχος στεκόμαστε καθαρά στη διαδικασία του γάμου σαν τελετή και όλα πρέπει να γνωρίζει κάποιος. Από την ώρα δηλαδή που το ζευγάρι αποφασίζει μέχρι την ημέρα που θα γίνει η τελετή.
Φυσικά η πρωταγωνίστρια και αυτή που κλέβει πάντα τις εντυπώσεις δεν είναι αλλη απο τη νύφη, η οποία αφιερώνει μήνες πριν, πολλές ώρες στην προετοιμασία καθώς δεν είναι και λίγα αυτά για τα οποία πρέπει να φροντίσει. Νυφικό, μαλλι, μακιγιάζ, περιποίηηση, κάποια σχετική διατροφή για να είναι όσο πιο στυλάτη μπορεί. Μια αγχωτική αλλά ταυτόχρονα όμορφη διαδικασία. Απ την άλλη ο γαμπρός σαφώς ασχολείται με λιγότερα πράγματα σε ότι αφορά τον εαυτό του, αλλά από κοινού πρέπει να δουν θέματα όπως βέρες, προσκλητήρια, αριθμός καλεσμένων, εκκλησία ή δημαρχείο, φωτογράφος, χώρος δεξίωσης, μπομπονιέρες κλπ.


Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε αναλυτικά τη λίστα που περιλαμβάνει η προετοιμασία ενός γάμου, καθώς στο σημερινό μας τεύχος θα βρείτε πολλούς επαγγελματίες του χώρου που μπορούν να σας βοηθήσουν και να κάνουν τα δύσκολα εύκολα, δίνοντάς σας λύσεις ιδέες και κυρίως να προσαρμόσουν το γάμος μας στις δικές ανάγκες και τα δικά σας γούστα.
Εσύ πάρτε την απόφαση..και πείτε απλά yes I do!

Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις που παρουσιάστηκαν στο Τεύχος Νο559: