Γ. Στασινόπουλος: «Οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης προσβάλλουν την Περιφερειακή Αρχή»

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Γ. Στασινόπουλου για την απάντηση του Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου στην Ρ. Κράτσα για την αγοραπωλησία

Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορήθηκα από τον τοπικό Τύπο τις δηλώσεις του πρώην Μητροπολίτη Ζακύνθου κ.κ. Χρυσοστόμου που διαστρεβλώνουν και παραπληροφορούν για τις προθέσεις και τα αποτελέσματα του έργου της Περιφερειακής Αρχής και προσωπικά της συμπατριώτισσας μας Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου για την προστασία, αποκατάσταση και ανάδειξη της θρησκευτικής κληρονομιάς της Ζακύνθου, η οποία δεν είχε την ανάλογη τύχη τα προηγούμενα χρόνια.

Ενδεικτικά αναφέρω πως από τη πρώτη στιγμή σταθήκαμε δίπλα στα αιτήματα της τοπικής Εκκλησίας για αποκατάσταση του ιστορικού Καστρομονάστηρου στα Στροφάδια, τον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης Κήπων και τόσα ακόμα.

Τέτοιου είδους δηλώσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, προσβάλλουν την Περιφερειακή Αρχή και δεν συμβάλλουν στην ανάδειξη των πραγματικών προκλήσεων για την ανάπτυξη του τόπου και τη σύμπνοια που απαιτείται με τους Φορείς και τους παράγοντες.