40 θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο | Ελάτε αύριο (Τετάρτη 22/01) στις 14:00 στο Παλατίνο

40 θέσεις εργασίας στο Αεροδρόμιο της Ζακύνθου – Μια μοναδική ευκαιρία για δεκάδες Ζακυνθινούς ανεξαρτήτου ηλικίας.

Επαγγελματική αποκατάσταση η οποία δημιουργείται σε ένα μοναδικό περιβάλλον και κυρίως με την δωρεάν εκπαίδευση και την πιστοποίηση των υπηρεσιών που θα ακολουθούν τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Η ESA Security Solutions S.A. είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες υπηρεσιών ασφαλείας στην Ελλάδα με χιλιάδες εργαζόμενους, η οποία έχει αναλάβει δεκάδες οργανισμούς, ιδιωτικές εταιρίες και τα αεροδρόμια της χώρας. Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να χρησιμοποιήσει ανθρώπους με εντοπιότητα συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην οικονομία του κάθε τόπου.

Τι θα γίνει στη Ζάκυνθο

Η ESA διοργανώνει Ημέρα Καριέρας στην Ζάκυνθο και προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου. Η Ημέρα Καριέρας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, από τις 14:00 έως τις 17:00, στο ξενοδοχείο Palatino.

Οι ενδιαφερόμενοι
Οποιος ενδιαφέρεται πρέπει την Τετάρτη να δώσει το «παρών» στο Ξενοδοχείο Παλατίνο, να παρακολουθήσει την Ημέρα Καριέρας και να ρωτήσει όλα όσα χρειάζονται για την δική του συμμετοχή στη διαδικασία.

Η Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού, Μαρία Μιχαήλη, ο Διευθυντής Αεροπορικών Υπηρεσιών, Παναγιώτης Γαβαθάς και μέλη της οικογένειας της ESA σας περιμένουν για να σας ενημερώσουν για τις θέσεις πλήρους απασχόλησης στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου. H ESA Security Solutions S.A., προσφέρει σταθερή απασχόληση, πλήρη μισθό, ιδιωτική ασφάλιση, συνεχή εκπαίδευση και προοπτικές σταδιοδρομίας σε έναν από τους σπουδαιότερους ομίλους παροχής υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας.

Σχετικά με την Ημέρα Καριέρας ο κ. Γαβαθάς, επιχειρησιακός διευθυντής κρίσιμων Υποδομών και αερολιμένων της ESA Security Solutions S.A, δήλωσε: «Η Ημέρα Καριέρας στοχεύει στην προσέλκυση νέων υποψηφίων, που κατοικούν στη Ζάκυνθο, ανεξαρτήτως ηλικίας. Μας ενδιαφέρει να υπάρχει η διάθεση από πλευράς των υποψηφίων και η επιθυμία τους να εργαστούν σε ένα περιβάλλον, όπως είναι ο αερολιμένας, ένα νέο περιβάλλον, πολύ εκσυγχρονισμένο, καινούριο, μοντέρνο και ουσιαστικά εκεί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην εξυπηρέτηση των επιβατών. Στόχος της εταιρείας είναι να προσελκύσει τους υποψηφίους αυτούς που έχουν τη διάθεση να εργαστούν μέσα με μια εταιρεία, όπως είναι η ESA Security Solutions S.A, μια εταιρεία που ανήκει στον όμιλο Λάτση και ουσιαστικά η εταιρεία αυτή είναι ο σπουδαιότερος πάροχος υπηρεσιών ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Έχει ουσιαστικά τους μεγαλύτερους πελάτες, που έχουν εμπλακεί σε μεγάλα επενδυτικά πλάνα, όπως είναι ο ΟΤΕ, η Wind, ο ΟΛΠ, η Fraport και γενικότερα πολύ μεγάλα accounts, που όπως είναι εύλογο έχουν και τις αντίστοιχες απαιτήσεις στον τομέα της ασφάλειας. Στην ημερίδα θα περιγραφεί το μοντέλο εργασίας και λειτουργίας μας μέσα στον αερολιμένα της Ζακύνθου, θα παρουσιαστούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία πρόκειται να παρακολουθήσουν οι υποψήφιοι, θα παρουσιαστεί το σχήμα χρηματοδότησης της εκπαίδευσής και της πιστοποίησης τους απευθείας από την εταιρεία, με ανάληψη της ευθύνης από την ίδια την εταιρεία και τα κίνητρα για τους εργαζομένους μέσα στον αερολιμένα, κίνητρα επιβράβευσης, απόδοσης και καλύτερου εργαζομένου».

Τι εξυπηρετούν οι θέσεις εργασίας
Το αεροδρόμιο αποτελεί την πόρτα της Ζακύνθου στον κόσμο, δημιουργώντας εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ευκαιρίες εργασίας για νέες και νέους που γοητεύονται από την μοναδική ατμόσφαιρα που διαπνέει την αεροπορική κοινότητα σε έναν πλήρως ανακαινισμένο αεροδρομικό χώρο εμπειριών, περιπέτειας και ταξιδιού.

Η εταιρεία επιδοτεί την εκπαίδευση διάρκειας 105 ωρών για την έκδοση άδειας ΙΕΠΥΑ και χρηματοδοτεί την κατάρτιση και πιστοποίηση από τη σχολή πολιτικής αεροπορίας (Σ.ΠΟ.Α).

Η ESA Security Solutions S.A., ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς παροχής ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στη χώρα μας, με περισσότερα από 2.700 στελέχη ασφαλείας και με πελατολόγιο που περιλαμβάνει κολοσσιαίες επιχειρήσεις, όπως Fraport, ΟΤΕ, Όμιλος Vivartia, Eurobank, Ελληνικός Χρυσός, Four Seasons-Astir Palace, Τhe Mall Athens, Golden Hall, όμιλος ΕΛΠΕ, TITAN, ANT1, Λιμένας Θεσσαλονίκης, ΣΤΑΣΥ κ.ά., σας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό περιβάλλον, όπου θα συναναστρέφεσαι καθημερινά με ανθρώπους από όλο τον πλανήτη, με ταξιδιώτες του κόσμου που θα στηρίζονται στις δικές σου υπηρεσίες και τη δική σου καθοδήγηση!

H Ημέρα Καριέρας είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα στο: https://esasecurity.gr/el/kariera/606-prosopiko-asfaleias-aerometaforonΤελευταία άρθρα