Σήμερα οι εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου – Στην κάλπη οι ποδοσφαιρικές ομάδες του νησιού

Έφτασε η ώρα για τις εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου, αφού σήμερα στις 15.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου θα βρεθούν τα ποδοσφαιρικά σωματεία- μέλη του νησιού και θα ψηφίσουν για τη νέα διοίκηση. Να σημειώσουμε ότι θα προηγηθεί Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ζακύνθου, ενώ θα οριστεί και Εφορευτική Επιτροπή για τη διενέργεια Αρχαιρεσιών.
Οι δυο συνδυασμοί του Λ. Μαλιούφα που ήταν μέχρι τώρα στη διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου αλλά και του Ι. Φιλιπποπολίτη διεκδικούν τη ψήφο των Ζακυνθινών σωματείων.
Θυμίζουμε για άλλη μια φορά τους υποψηφίους. Από τον συνδυασμό του Λ. Μαλιούφα εκτός από τον ίδιο είναι και οι: Χαράλαμπος Ραυτόπουλος, Νίκος Καλλιβωκάς, Νίκος Κοντονής, Διονύσης Πέττας, Αναστασία Κορφιάτη, Σπύρος Μαρίνος, Άγγελος Κακουλίδης και Ευστάθιος Γκαβός.
Από τον συνδυασμό του Ιωάννη Φιλιππολίτη που είναι επίσης ένας εκ των υποψηφίων οι υποψήφιοι είναι οι: Γιάννης Βερύκιος, Στράτος Σουπιός, Νίκος Αγούλος, Ανδρέας Παπανδρέου, Νίκος Βιτζηλέος, Αναστάσιος Μποζίκης, Αναστάσιος Καλανδρίας, Πέτρος Νικολόπουλος και Σπήλιος Δεσύλλας.
Η νέα διοίκηση που θα εκλεγεί έχει να αντιμετωπίσει αρκετά και σοβαρά προβλήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου του νησιού μας , αρχής γενομένης με το θέμα των υποδομών αλλά και της ανάδειξης νέων ταλέντων.Τελευταία άρθρα