Οι «Cavo Mare Villas» για 2η χρονιά, απέσπασαν 3 χρυσά ZOOVER βραβεία στην Ολλανδία

Παγκόσμια χρυσή διάκριση για τις πολυτελείς βίλλες «Cavo Mare», της οικογένειας Μαυρίκου πριν λίγες ημέρες, στα βραβεία «Villas&Hotels Zoover Awards» στο Jaarbeurs στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.
Τα «Villas & Hotels Zoover Awards» επιβραβεύουν μεταξύ άλλων, το brand, την τοποθεσία, την πολυτέλεια, την κομψότητα, την ποιότητα υπηρεσιών τα οποία αναδεικνύονται μέσα από την αφοσίωση και τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλετε εκ μέρους όλης της ομάδας.
Ειδικότερα οι «Cavo Mare Villas» απέσπασαν:
α) το βραβείο «Best villa property» ως το καλύτερο συγκρότημα βιλών στο νησί. (Gold Award)
β) το βραβείο «Best Honeymoon Villa» για τη βίλα «Amare la vita» που είναι μέλος των «Cavo Mare villas». (Gold Award)
γ) το βραβείο «Best of Region» επίσης για τη βίλα «Amare la vita» ως η καλύτερη βίλα στην ευρύτερη περιοχή.

«Η διάκριση αυτή μας γεμίζει χαρά και περηφάνια. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό το υψηλό επίπεδο εκτίμησης από τους πελάτες μας. Δουλεύουμε ακατάπαυστα για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και ποιότητα και φυσικά είναι σπουδαίο ότι αυτή η προσπάθεια έχει τώρα ανταμειφθεί με τρία Χρυσά Βραβεία Zoover (Zoover Gold Award). Μέσα από τα Zoover awards προβάλλεται σε σημαντικό επίπεδο τόσο η επιχείρηση μας όσο και το νησί μας σε δυναμικές αγορές», αναφέρει η Λένια Μαυρίκου Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων.
Ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος Ι.Μαυρίκος, αναφέρει: «Οι τρεις πολύ σημαντικές διακρίσεις φανερώνουν τη συνεχιζόμενη προσπάθεια για υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών με σκοπό την απαράμιλλη φιλοξενία και δεσμεύουν το προσωπικό και τη διοίκηση του συγκροτήματος για ακόμη υψηλότερους στόχους».
Σημαντική αναγνώριση για τις Cavo Mare Villas αποτελεί επίσης το γεγονός ότι η μεγαλύτερη Αγγλική εταιρεία για βίλλες η VillaPlus με έδρα της το Λονδίνο ανάμεσα από 1700 βίλλες σε όλο τον κόσμο επέλεξε τις Cavo Mare Villas ως το εξώφυλλο της μπροσούρας της για το 2020.Τελευταία άρθρα