Δεκάδες θέσεις εργασίες στο Αεροδρόμιο Ζακύνθου. Σε ενδιαφέρει άμεσα!

Μια μοναδική ευκαιρία με αρκετές δεκάδες θέσεις εργασίας στο Αεροδρόμιο της Ζακύνθου ανοίγεται για δεκάδες Ζακυνθινόπουλα ανεξαρτήτου ηλικίας.

Επαγγελματική αποκατάσταση η οποία δημιουργείται σε ένα μοναδικό περιβάλλον και κυρίως με την δωρεάν εκπαίδευση και την πιστοποίηση των υπηρεσιών που θα ακολουθούν τον κάθε ενδιαφερόμενο.


Η ESA Security Solutions S.A. είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες υπηρεσιών ασφαλείας στην Ελλάδα με χιλιάδες εργαζόμενους, η οποία έχει αναλάβει δεκάδες οργανισμούς, ιδιωτικές εταιρίες και τα αεροδρόμια της χώρας.
Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να χρησιμοποιήσει ανθρώπους με ενδοποιότητα συμβάλοντας με αυτό τον τρόπο στην οικονομία του κάθε τόπου.

Τι θα γίνει στη Ζάκυνθο

Η ESA διοργανώνει Ημέρα Καριέρας στην Ζάκυνθο και προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου.
Η Ημέρα Καριέρας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020, από τις 14:00 έως τις 17:00, στο ξενοδοχείο Palatino.

Οι ενδιαφερόμενοι

Οποιος ενδιαφέρεται πρέπει την Τετάρτη να δώσει το παρόν στο Ξενοδοχείο Παλατίνο, να παρακολουθήσει την Ημέρα Καριέρας και να ρωτήσει όλα όσα χρειάζονται για την δική του συμμετοχή στη διαδικασία.

Τι εξυπηρετούν οι θέσεις εργασίας

Το αεροδρόμιο αποτελεί την πόρτα της Ζακύνθου στον κόσμο, δημιουργώντας εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ευκαιρίες εργασίας για νέες και νέους που γοητεύονται από την μοναδική ατμόσφαιρα που διαπνέει την αεροπορική κοινότητα σε έναν πλήρως ανακαινισμένο αεροδρομικό χώρο εμπειριών, περιπέτειας και ταξιδιού.
Η Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού, Μαρία Μιχαήλη, ο Διευθυντής Αεροπορικών Υπηρεσιών, Παναγιώτης Γαβαθάς και μέλη της οικογένειας της ESA σας περιμένουν για να σας ενημερώσουν για τις θέσεις πλήρους απασχόλησης στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου. H ESA Security Solutions S.A., προσφέρει σταθερή απασχόληση, πλήρη μισθό, ιδιωτική ασφάλιση, συνεχή εκπαίδευση και προοπτικές σταδιοδρομίας σε έναν από τους σπουδαιότερους ομίλους παροχής υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας.

Τι θα κάνει η εταιρία

Η εταιρεία επιδοτεί την εκπαίδευση διάρκειας 105 ωρών για την έκδοση άδειας ΙΕΠΥΑ και χρηματοδοτεί την κατάρτιση και πιστοποίηση από τη σχολή πολιτικής αεροπορίας (Σ.ΠΟ.Α).
Η ESA Security Solutions S.A. , ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς παροχής ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στη χώρα μας, με περισσότερα από 2.700 στελέχη ασφαλείας και με πελατολόγιο που περιλαμβάνει κολοσσιαίες επιχειρήσεις, όπως Fraport, ΟΤΕ, Όμιλος Vivartia, Eurobank, Ελληνικός Χρυσός, Four Seasons-Astir Palace, Τhe Mall Athens, Golden Hall, όμιλος ΕΛΠΕ, TITAN, ANT1, Λιμένας Θεσσαλονίκης, ΣΤΑΣΥ κ.ά., σας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό περιβάλλον, όπου θα συναναστρέφεσαι καθημερινά με ανθρώπους από όλο τον πλανήτη, με ταξιδιώτες του κόσμου που θα στηρίζονται στις δικές σου υπηρεσίες και τη δική σου καθοδήγηση!

Δήλωσε συμμετοχή τώρα
H Ημέρα Καριέρας είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.
Δήλωσε συμμέτοχή τώρα ΕΔΩ