Εργαζόμενοι Δήμου: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Δημάρχου – Να ανακαλέσει τις κατηγορίες του»

Η ανακοίνωση των ΔΣ

Σήμερα 17.01 συνεδριάσαμε από κοινού τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Εργαζομένων του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων (ΔΕΥΑΖ, ΦΟΔΣΑ, ΚΕΔΗΖ) – δηλαδή όλοι εμείς που εκπροσωπούμε 450 εργαζομένους/ες της Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νησιού μας.

Μοναδικό θέμα της κοινής συνεδρίασης ήταν η γενικευμένη προς όλους τους εργαζόμενους, απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου Ζακύνθου, ο οποίος αναφέρεται με προσβλητικές για τις προσωπικότητες μας και απαξιωτικές για την εργασία μας εκφράσεις και χαρακτηρισμούς.

Απαιτούμε από τον Δήμαρχο να σταματήσει τέτοιου είδους επιθέσεις και να ανακαλέσει δημόσια τις συλλήβδην κατηγορίες του και τον προτρέπουμε να τηρήσει, εάν επιμένει να κατηγορεί τις προβλεπόμενες από τον νόμο διοικητικές διαδικασίες.

Σε περίπτωση που ο Δήμαρχος επιλέξει την συνέχιση της ίδιας τακτικής, αποφασίζεται να προχωρήσουμε σε Πανδημοτική Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, προκειμένου να αποφασιστεί η κλιμάκωση και το είδος της αντίδρασής μας.

Οι πρόεδροι των ΔΣ
Νικόλας Μαρίνος
Αναστασία Καπνίση
Παναγιώτης Λούντζης
Μαρία ΜπουρλιαΤελευταία άρθρα