Κοπή πίτας ΛΕΜΟΖ με μηνύματα – Ενδιαφέρουσες δράσεις και το 2020

Η ΛΕΜΟΖ έκοψε και φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Συγκεκριμένα, «στις 12 Ιανουαρίου 2020 κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας. Η εκδήλωση έγινε όπως κάθε χρόνο με τα μέλη και τους φίλους της λέσχης», μας λέει ο κ. Μυλωνάς Ανδρέας, Πρόεδρος της ΛΕΜΟΖ. Και συνεχίζει: «Ανταλλάξαμε ευχές για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος. Ευχηθήκαμε να έχουμε καλές βόλτες, ασφαλείς διαδρομές, ταξίδια και φυσικά να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το κοινωνικό μας έργο». Η λέσχη προσφέρει κοινωνικό έργο, βοηθά οικογένειες που έχουν ανάγκη, προσφέρει σε διάφορους οργανισμούς, σε φορείς, σε άτομα με προβλήματα, μας ενημερώνει ο πρόεδρος της ΛΕΜΟΖ.
Σύμφωνα με τον κ. Μυλωνά σημαντική είναι και η συνεργασία με τις υπόλοιπες λέσχες της χώρας μας. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Σημαντικό για εμάς είναι να συγκεντρωνόμαστε και να κάνουμε κάποια ταξίδια που χρειαζόμαστε σε συνεργασία και με άλλες λέσχες. Βέβαια, να τονίσουμε ότι για εμάς δεν είναι το ταξίδι αυτό καθαυτό». Με άλλα λόγια, επιδιώκουν τη βόλτα για να έρθουν σε επαφή με τη φύση, «να απολαύσουμε το φυσικό τοπίο, το βουνό ή τη θάλασσα, αλλά στόχος μας είναι και η επίσκεψη σε κάποιον αρχαιολογικό χώρο και η ανταλλαγή απόψεων με άλλες λέσχες ανά την επικράτεια», τονίζει.
Τα πάντα βέβαια έχουν να κάνουν με τις εκάστοτε επικρατούσες καιρικές συνθήκες, μας αναφέρει ο κ. Μυλωνάς, ο οποίος δήλωσε προς την «ΗΜΕΡΑ»: «Βέβαια όλα ρυθμίζονται λίγο πολύ από τις καιρικές συνθήκες. Κακά τα ψέματα, πρέπει να είναι ευνοϊκές για εμάς ώστε να προγραμματίζουμε ταξίδια. Και για το λόγο αυτό ο προγραμματισμός δε μπορεί να είναι ετήσιος, αλλά μηνιαίος. Έτσι, κάθε μήνα πραγματοποιείται μια συνάντηση του ΔΣ προκειμένου να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε τις δράσεις που θα έχουμε».
Να σημειωθεί τέλος ότι στο πλαίσιο της λέσχης υπάρχει και τράπεζα αίματος για τις ανάγκες της λέσχης, η οποία κατά καιρούς έχει βοηθήσει συμπολίτες μας, αλλά «δυστυχώς δεν έχουμε το βαθμό συνεισφοράς που θα επιθυμούσαμε», τονίζει με έμφαση ο πρόεδρος της λέσχης.
Παρόν σε όλες τις δράσεις και για τη νέα χρονιά δήλωσε ο πρόεδρος της ΛΕΜΟΖ. «Συμμετέχουμε όπου μπορούμε, σε συνεργασία και με τις άλλες λέσχες, ώστε να ενημερωνόμαστε και να στηρίζουμε την ασφαλή οδήγηση και τις ασφαλείς διαδρομές. Δίνουμε λοιπόν πάντα το παρόν, καθώς ανήκουμε και στη ΜΟΤΟΕ και έχουμε ενεργό δράση σε όλα και έτσι θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά», ολοκλήρωσε.