Νέες θέσεις εργασίας στο Αεροδρόμιο Ζακύνθου. Δείτε πως θα δηλώσετε συμμετοχή.

Η ESA Security Solutions S.A. ενημερώνει για δυνατότητες απασχόλησης και καριέρας στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου.
Η ESA διοργανώνει Ημέρα Καριέρας στην Ζάκυνθο και προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου.
Η Ημέρα Καριέρας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020, από τις 14:00 έως τις 17:00, στο ξενοδοχείο Palatino.
Το αεροδρόμιο αποτελεί την πόρτα της Ζακύνθου στον κόσμο, δημιουργώντας εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ευκαιρίες εργασίας για νέες και νέους που γοητεύονται από την μοναδική ατμόσφαιρα που διαπνέει την αεροπορική κοινότητα σε έναν πλήρως ανακαινισμένο αεροδρομικό χώρο εμπειριών, περιπέτειας και ταξιδιού.
Η Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού, Μαρία Μιχαήλη, ο Διευθυντής Αεροπορικών Υπηρεσιών, Παναγιώτης Γαβαθάς και μέλη της οικογένειας της ESA σας περιμένουν για να σας ενημερώσουν για τις θέσεις πλήρους απασχόλησης στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου. H ESA Security Solutions S.A., προσφέρει σταθερή απασχόληση, πλήρη μισθό, ιδιωτική ασφάλιση, συνεχή εκπαίδευση και προοπτικές σταδιοδρομίας σε έναν από τους σπουδαιότερους ομίλους παροχής υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας.
Η εταιρεία επιδοτεί την εκπαίδευση διάρκειας 105 ωρών για την έκδοση άδειας ΙΕΠΥΑ και χρηματοδοτεί την κατάρτιση και πιστοποίηση από τη σχολή πολιτικής αεροπορίας (Σ.ΠΟ.Α).
Η ESA Security Solutions S.A. , ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς παροχής ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στη χώρα μας, με περισσότερα από 2.700 στελέχη ασφαλείας και με πελατολόγιο που περιλαμβάνει κολοσσιαίες επιχειρήσεις, όπως Fraport, ΟΤΕ, Όμιλος Vivartia, Eurobank, Ελληνικός Χρυσός, Four Seasons-Astir Palace, Τhe Mall Athens, Golden Hall, όμιλος ΕΛΠΕ, TITAN, ANT1, Λιμένας Θεσσαλονίκης, ΣΤΑΣΥ κ.ά., σας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό περιβάλλον, όπου θα συναναστρέφεσαι καθημερινά με ανθρώπους από όλο τον πλανήτη, με ταξιδιώτες του κόσμου που θα στηρίζονται στις δικές σου υπηρεσίες και τη δική σου καθοδήγηση!
H Ημέρα Καριέρας είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.
Δήλωσε συμμέτοχή τώρα στο : https://esasecurity.gr/el/kariera/606-prosopiko-asfaleias-aerometaforon