Οι πιθανοί υποψήφιοι του συνδυασμού Λ. Μαλιούφα για τις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου

Σε συνέχεια προηγούμενου δημοσιεύματος, παραθέτουμε και τους υποψηφίους που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα για τον συνδυασμό του Λεωνίδα Μαλιούφα, ο οποίος κατά 99% κατεβαίνει και πάλι ως επικεφαλής για να διατηρήσει την προεδρία στην ΕΠΣ Ζακύνθου. Θυμίζουμε και πάλι ότι το υπάρχον δημοσίευμα επαφίεται στα όσα έχουν ακουστεί για τους υποψηφίους και τίποτα ακόμα δεν είναι 100% σίγουρο μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα οι συνδυασμοί.


Λεωνίδας Μαλιούφας
Ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου διεκδικεί και πάλι την προεδρία. Ο ορθοπεδικός στο επάγγελμα Λεωνίδας Μαλιούφας κέρδισε τις προηγούμενες εκλογές και έχει στόχο με τον υπάρχον συνδυασμό του, ο οποίος προχωράει και σε κάποιες διαφοροποιήσεις στο σχήμα για τη νέα τετραετία. Έχοντας μεγάλη εμπειρία από τον χώρο του ποδοσφαίρου ο κ. Μαλιούφας θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα και πάει ως επικεφαλής του συνδυασμού.Χαράλαμπος Ραυτόπουλος
Άλλος ένας έμπειρος παράγοντας στον χώρο του ποδοσφαίρου του νησιού μας, ο Χαράλαμπος Ραυτόπουλος συμμετέχει και πάλι στον συγκεκριμένο συνδυασμό. Έχοντας τη θέση του γραμματέα στην προηγούμενη διοίκηση, ο κ. Ραυτόπουλος είναι το αποκαλούμενο και δεξί χέρι του Λ. Μαλιούφα και είναι από τα πρόσωπα που δεν διαφοροποιούνται.


Νίκος Καλλιβωκάς
Πολλοί θα τον σχολίαζαν και ως πιστό στρατιώτη. Ο Νίκος Καλλιβωκάς είναι και ο Υπεύθυνος των Μικτών αλλά και ο Ταμίας της ΕΠΣ Ζακύνθου. Η ενασχόληση του με τα ποδοσφαιρικά κοινά του νησιού μας είναι τα τελευταία χρόνια και δείχνει και αυτός έτοιμος να συμμετάσχει στον συνδυασμό του κ. Μαλιούφα και σε αυτές τις εκλογές.


Χρήστος Μαρμαράς
Είναι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής από τον συνδυασμό. Τοποθετήθηκε ως παρατηρητής σε πολλά παιχνίδια και ήταν εξαιρετικός στο έργο του. Έχει μακρά πορεία σαν ποδοσφαιριστής στο νησί μας, ενώ έχει μόνο φιλίες και όχι έχθρες. Η τοποθέτηση του στον συνδυασμό του κ. Μαλιούφα για τις επερχόμενες εκλογές αποτελεί και μια επιβράβευση για την προσφορά του.

Άλλα ονόματα
Το όνομα του Διονύση Πέττα έχει ακουστεί για τον συνδυασμό του Λ. Μαλιούφα, ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Σημειώνουμε ότι κάθε συνδυασμός πρέπει να έχει και μια γυναίκα και μένει να φανεί ποια θα τοποθετηθεί από κάθε συνδυασμό.

Σημαντική Σημείωση: Όλα τα ονόματα που αναγράφονται βασίζονται στα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα. Υπάρχει πιθανότητα κάποιο από τα ονόματα ήδη να έχει προσεγγιστεί σε άλλο συνδυασμό. Μόλις επισημοποιηθούν οι συνδυασμοί, μόνο τότε θα είναι 100% τα ονόματα των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου.