Οι πιθανοί υποψήφιοι του συνδυασμού Φιλιπποπολίτη – Παπανδρέου για τις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου

Με μεγάλη επιφύλαξη κάνουμε μια πρώτη ανασκόπηση στα πιθανά ονόματα των συνδυασμών στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου. Ο εν λόγω συνδυασμός δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα έχει ως επικεφαλής τον γνωστό επιχειρηματία του τουρισμού Γιάννη Φιλιπποπολίτη, ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση από την πλευρά της ΑΕΚ ή ο γνωστός ιδιοκτήτης εταιρίας τροφίμων Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίους έχει ασχοληθεί στο παρελθόν και με την ομάδα μπάσκετ της ΑΓΕΖ ή θα είναι κάποιος άλλος. Και πάλι επισημαίνουμε ότι το δημοσίευμα στερεώνει την ενημέρωση του στα όσα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα και τίποτα δεν είναι σίγουρο για το πως θα κατέβει ο υπάρχον συνδυασμός ή ποιος θα είναι υποψήφιος.Ξεκινάμε τα ονόματα που έχουν φημολογηθεί μέχρι τώρα.


Γιάννης Φιλιπποπολίτης
Είναι γεγονός ότι έχει δεχθεί πρόταση από την πλευρά της ΑΕΚ για την άναδειξη συνδυασμού για τις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου. Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της Ένωσης δείχνει να είναι θετικός να είναι επικεφαλής αλλά θα υπάρξουν προϋποθέσεις για να γίνει κάτι τέτοιο. Πρόκειται για έναν έμπειρο και ικανό επιχειρηματία στον χώρο του τουρισμού με σημαντικές γνώσεις και πάνω στο ποδόσφαιρο, έχοντας στενές επαφές στα υψηλότερα κλιμάκια.Ανδρέας Παπανδρέου
Ως ιδιοκτήτης σε εταιρία τροφίμων ο κ. Παπανδρέου είναι ιδιαίτερα γνωστός στο κοινωνικό γίγνεσθαι της Ζακύνθου. Η ενασχόληση του διοικητικά με την ομάδα μπάσκετ της ΑΓΕΖ τα προηγούμενα χρόνια δείχνει ότι είναι άνθρωπος που αγαπάει τον αθλητισμό και δείχνει έτοιμος να βοηθήσει το ποδόσφαιρο του νησιού μας να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Το άκουσμα του ονόματος του προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, αλλά όλα δείχνουν ότι θα κατέβει ως υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές είτε ως επικεφαλής είτε ως μέλος του συνδυασμού του κ. Φιλιπποπολίτη ή κάποιου άλλου προσώπου.


Γιάννης Βερύκιος

Πριν λίγα χρόνια συμμετείχε στη διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος, ενώ στο παρελθόν έχει βρεθεί και πάλι στη διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου. Είναι ένας έμπειρος και αξιόλογος επιχειρηματίας που γνωρίζει πολύ καλά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει αν τοποθετηθεί στο Δ.Σ. Από πολλούς θεωρείται απαραίτητος.


Διονύσης Κλάδης
Έχει υπάρξει γραμματέας στην προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου. Για πολλούς θεωρείται ένα πρόσωπο που πρέπει να αξιοποιηθεί στην Ένωση λόγω των πολλών γνώσεων του πάνω στο ποδόσφαιρο και στο θέμα της διοίκησης. Το καλό του έργο όσο καιρό ήταν στη διοίκηση του κ. Ξανθού ήταν εξαιρετικό και πολλοί θεωρούν ότι αδικήθηκε στις προηγούμενες εκλογές.


Κώστας Μυλωνάς
Είχε φανερώσει και στις προηγούμενες εκλογές ενδιαφέρον για να συμμετάσχει, ωστόσο δεν το βάζει κάτω και δείχνει θετικός ακόμα και τώρα να δώσει το παρών στο συγκεκριμένο συνδυασμό. Έχοντας μεγάλη εμπειρία ως παράγοντας, θεωρείται ότι μπορεί να βοηθήσει τον συνδυασμό.

Άλλα ονόματα
Και το όνομα του Διονύση Κορωνιού ακούστηκε για τον συνδυασμό, αλλά από τον ίδιο τονίστηκε κάτι τέτοιο. Θυμίζουμε επίσης ότι κάθε συνδυασμός πρέπει σύμφωνα με το νέο νόμο να έχει και μια γυναίκα υποψήφιο και θα φανεί ποιον θα αποφασίσει και η συγκεκριμένη παράταξη.

Σημαντική Σημείωση: Όλα τα ονόματα που αναγράφονται βασίζονται στα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα. Υπάρχει πιθανότητα κάποιο από τα ονόματα ήδη να έχει προσεγγιστεί σε άλλο συνδυασμό. Μόλις επισημοποιηθούν οι συνδυασμοί, μόνο τότε θα είναι 100% τα ονόματα των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου.