Τι σχέση μπορεί να έχουν ο Αίολος Σαρακηνάδου και η Manchester United – Μπείτε στο άρθρο για να μάθετε (φώτο)

Μεγάλη και ρόλο παίζει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος. Λίγοι ήξεραν ότι ένας παλαίμαχος διεθνής άσος της Manchester United και της K20 της Εθνικής Αγγλίας κατοικεί μόνιμα στη Ζάκυνθο. Ο λόγος για τον Remi Moses, ο ο οποίος έχει καταγράψει 150 συμμετοχές με τους «κόκκινους διάβολους» , ενώ έχει παίξει και 63 παιχνίδια με την West Bromwich. Τι δουλειά όμως έχει ένας σπουδαίος παλαίμαχος άσος με τον Αίολο Σαρακηνάδου.

Σε αυτό έχει να κάνει η αγάπη του γνωστού ποδοσφαιριστή για το ποδόσφαιρο, ενώ έχει γνωρίσει λίγο πιο κοντά το ιστορικό σωματείο. Μάλιστα συνεισφέρει και στα δρώμενα της ομάδας, καθώς έγινε χορηγός για τις εμφανίσεις της ομάδας.
«Είναι μεγάλη μας τιμή ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής της Manchester United Remi Moses ο οποίος κατοικεί μόνιμα στη Ζάκυνθο να έχει γίνει ένθερμος υποστηρικτής του Αιόλου και με την εμπειρία του και τις γνώσεις του να μας βοηθάει καθημερινώς σε θέματα οργάνωσης και γνώσεων από την πλούσια καριέρα του. Ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς για τη χορηγία του στη νέα μας εμφάνιση».