Ζάκυνθος | «Μπάλωσαν» άμεσα τις «τρύπες» στους δρόμους που άνοιξε η δυνατή βροχή

Με το πρώτο φως της ημέρας, στην πόλη της Ζακύνθου, όσοι έτυχε να περάσουν από τις οδούς Τερτσέτη και Αλ. Ρώμα θα έβλεπαν επικίνδυνες λακούβες που δημιούργησε η νεροποντή της προηγούμενης νύχτας.

Στην Αλ. Ρώμα κάποιες ήδη κατεστραμμένες πλάκες αποτελειώθηκαν, ενώ στην Τερτσέτη μια μεγάλη λακούβα απειλούσε όποιον περνούσε με το όχημά του.

Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κουτσογιάννης άμεσα κινητοποιήθηκε και μαζί με συνεργείο του δήμου «μπάλωσαν» τις τις «τρύπες» που δημιουργήθηκαν τόσο στην Αλ. Ρώμα, όσο και στην Τερτσέτη.

Μάλιστα ο κ. Κουτσογιάννης που είδε από νωρίς τα προβλήματα, για την αποφυγή ατυχημάτων τοποθέτησε κώνους που προειδοποιούσαν τους οδηγούς.

Ο ίδιος έκλεισε τη λακούβα στην Τερτσέτη με τσιμέντο άμεσα και μετά με το συνεργείο δούλεψαν στην Αλ. Ρώμα.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν αύριο Δευτέρα. To σίγουρο είναι πως υπάρχει διάθεση και άμεση ανταπόκριση σε κάθε μικροπρόβλημα της καθημερινότητας από τους σημερινούς δημοτικούς «άρχοντες».

Το θέμα είναι στις αμαρτίες… που κληρονόμησε η δημοτική αρχή, να δώσει οριστικές λύσεις.

Αυτή είναι και η απαίτηση των δημοτών της Ζακύνθου που για δεκαετίες βασανίζονται από μικρά και μεγάλα προβλήματα, στα οποία μόνιμες λύσεις δε δίνονται, αλλά μόνο προσωρινές.