Θέλει να τριτώσει το καλό η Δόξα Πηγαδακίων – Παίζει με τον Εθνικόs στην Καλαμάτα

Μετά από δυο νίκες στο Δημοτικό Στάδιο η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Δόξας Πηγαδακίων αντιμετωπίζει για την 5η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ Εθνικής τον Εθνικό Καλαμάτας εκτός έδρας. Οι παίκτριες του Γιάννη Βερτζάγια με θετική ψυχολογία μετά τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη σε μια δύσκολη έδρα και να πάρουν περισσότερους βαθμούς στη μάχη της παραμονής της κατηγορίας. Ο σύλλογος ήδη βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και αν καταφέρει και πάρει το θετικό αποτέλεσμα θα ανεβεί ακόμα περισσότερο για τη δύσκολη συνέχεια.
Η Δόξα Πηγαδακίων έχει βέβαια να αντιμετωπίσει και τις απουσίες της στις τελευταίες αγωνιστικές, αφού αρκετές παίκτριες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ή έχουν άλλες υποχρεώσεις που δεν τους επιτρέπουν να αγωνιστούν και να βοηθήσουν τον σύλλογο.
Για τις γυναίκες της Δόξας η μάχη της παραμονής είναι δύσκολη υπόθεση αφού θα πρέπει να αποφύγουν τις δυο τελευταίες θέσεις και ήδη βρίσκονται σε σωστό δρόμο, αφού καταφέρνουν και κερδίζουν αντιπάλους που έχουν υψηλότερη βαθμολογία.
Βέβαια για να πετύχουν τον στόχο τους πρέπει να κυνηγήσουν και εκτός έδρας αποτελέσματα, με το ματς κόντρα στον Εθνικό Καλαμάτας να είναι καθοριστικό. Διαιτητής της συνάντησης είναι ο Μυριούνης Αλ. (Αρκαδίας) με βοηθούς τις Αλεξίου Αικ. (Αρκαδίας) και Παπαϊωάννου Αθ. (Αρκαδίας)

Βαθμολογία
1.Καρυάτιδες Σπάρτης 12
2.Φείδων Άργους 12
3.Άρης Κορίνθου 10
4.Ίκαρος Πετρωτού Πατρών 7
5.Ατρόμητος Ζαρουχλέικων 6
6.Δόξα Πηγαδακίων Ζακύνθου 6
7.Εθνικός Καλαμάτας 6
8.Αμαζόνες Κορινθίας 0