Ξενοδόχοι Ζακύνθου – Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Μάργαρης

Μέσα από τις αρχαιρεσίες του συλλόγου, αναδείχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο των Ξενοδόχων της Ζακύνθου. Πρόεδρος είναι ο Γιώργος Μάργαρης, με πρώτο Αντιπρόεδρο την Γεωργία (Τζίνα) Μάργαρη και δεύτερο αντιπρόεδρο τον Γιώργο Ξένο. Αναλυτικά το δ.σ. Μάργαρης Γεώργιος του Διονυσίου Πρόεδρος,. Γεωργία (Τζίνα) Α΄ Αντιπρόεδρος, Ξένος Γεώργιος του Χρήστου Β΄ Αντιπρόεδρος, Δημητρίου Γεώργιος του Τάκη Γραμματέας, Πλατυπόδη Δήμητρα (Ντίμη) του Αυγουστή Ταμίας, Βίτσου-Κοτσώνη Ευριδίκη (Βίκη) του Ζαφειρίου Μέλος, Βυθούλκα Αντιγόνη του Νικολάου Μέλος, Βελιανίτη Διονυσία του Κωνσταντίνου Μέλος , Αγούλος Αντώνιος του Γερασίμου Μέλος, Πετρακοπούλου (Μάργαρη) Αλεξία του Νικολάου Μέλος και Τσαγκαροπούλου Ιωάννα του Κωνσταντίνου Μέλος.
Μιλώντας στην «ΗΜΕΡΑ» ο νεοεκλεγείς πρόεδρος, κ. Γεώργιος Μάργαρης μεταξύ άλλων τόνισε: «Υπάρχει μια ανανέωση όσον αφορά στα μέλη του Δ.Σ. με εκλεγμένα άτομα που εκπροσωπούν όλες τις περιοχές της πόλης και του Αργασιού. Σκοπός μας είναι να ενεργοποιηθούν όλα τα μέλη μας για να δούμε τα προβλήματα που υπάρχουν, εστιάζοντας στα καθημερινά που απασχολούν και εμάς τους κατοίκους. Υπάρχουν θέματα που χρονίζουν, όπως είναι η ανάπλαση της παραλίας του Αργασιού, το κυκλοφοριακό πρόβλημα τόσο της πόλης και όσο και του Αργασιού. Πρέπει να βρεθεί ένας χώρος στάθμευσης στο Αργάσι».
Από την άλλη είναι πολλά τα θέματα και στην πόλη που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Ο κ. Μάργαρης μας είπε: «Πολλά πρέπει να γίνουν. Έμφαση θα δοθεί στο θέμα της προσβασιμότητας των πεζών οπουδήποτε στην πόλη αλλά και σε θέματα καθαριότητας. Θα είμαστε διεκδικητικοί και θα προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε με όλους στοχεύοντας παράλληλα να ευαισθητοποιήσουμε και όσο περισσότερους μπορούμε για τη βελτίωση του επιπέδου ζωής μας».