Στ. Καραμαλίκης και Π. Τσούκλης – Σταθεροί στη θέση τους

Την ώρα που 7 από τα 14 σωματεία στον 7ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής έχουν προχωρήσει σε μια ή περισσότερες αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, ο ΑΠΣ Ζάκυνθος και ο ΑΟ Τσιλιβή έχουν βρει τους σωστούς ανθρώπους για τον πάγκο τους. Ο Στάθης Καραμαλίκης για τους «κυανοκίτρινους» και ο Πέτρος Τσούκλης για τον σύλλογο του Πλάνου έχουν κερδίσει τον σεβασμό των διοικήσεων τους με τη σκληρή δουλειά, αλλά και την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών χάρις στον χαρακτήρα τους. Ακόμα και οι καχύποπτοι φίλαθλοι παραδέχονται τη σωστή δουλειά που κάνουν και αποδίδει βάσει του βαθμολογικού πίνακα, αφού ο ΑΠΣ είναι 5ος στη βαθμολογία και το Τσιλιβή στην 6η θέση.
Οι δυο προπονητές δείχνουν ότι είναι σταθεροί μέχρι τώρα στον πάγκο και υπάρχει στήριξη για τη συνέχεια του έργου τους που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη Γ’ Εθνική.
Την ίδια ώρα στα περισσότερα σωματεία του 7ου Ομίλου, οι «τριγμοί» είναι δεδομένοι και ήδη έχουν προχωρήσει σε δυο ή περισσότερες αλλαγές προπονητών. Αναλυτικά οι ομάδες που έχουν αλλάξει προπονητή είναι: Πανγυθεατικός – Α. Κατσίχτης (προηγούμενοι προπονητές: Γ. Ξανθάκος, Χρ. Καρσιώτης), Διαγόρας Βραχνεϊκων – Χρ. Τσίκας (προηγούμενος προπονητής Φ. Σχοινάς), Αστέρας Βλαχιώτη – Γ. Κούτσης (προηγούμενοι προπονητές: Κ. Γραμματικάκης, Ι. Καλλιτζάκης), Παναργειακός – Δ. Λαλουδάκης και Γ. Διαμαντής (προηγούμενοι προπονητές: Τ. Κίκιλης, Ν. Καρούλιας), Ολυμπιακός Ζαχάρως – Κ. Παναγιωτακόπουλος (προηγούμενος προπονητής Α. Ρουμελιώτης), Π.Σ. «Η Σπάρτη – Κ. Οικονόμου (προηγούμενος προπονητής Μ. Τσίρκοβιτς), ΠΑΟ Βάρδας – Μ. Τσίρκοβιτς (προηγούμενος προπονητής Ντ. Σπυρόπουλος). Επίσης στην περίπτωση του Διαβολιτσίου προστέθηκε στο τεχνικό τιμ και ο Ν. Κακαλέτρης μαζί με τον Γ. Παλαμαρά, ενώ στη Θύελλα Πατρών ο Σ. Πεφάνης είχε υποβάλλει την παραίτηση του αλλά δεν είχε γίνει δεκτή.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους συλλόγους, η Ερμιονίδα (Δ. Νόλης), το Ναύπλιο 2017 (Μαντζούνης Αλ.) και ο Πανηλειακός (Κ. Λούσκος) έχουν κρατήσει τους ίδιους προπονητές από την αρχή της χρονιάς.
Για τον ΑΠΣ και το Τσιλιβή η φετινή σεζόν πηγαίνει θετικά μέχρι τώρα με τους Στ. Καραμαλίκη και Π. Τσούκλη να θέλουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία την παρουσία τους στον 7ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.