Η «Levante Ferries» κορυφαία ακτοπλοϊκή εταιρία για το 2019 (photos)

Μία ακόμη επιτυχία σημείωσε η LEVANTE FERRIES, η οποία όπως γνωστοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος ο δημιουργός της, Γιώργος Θεοδόσης, αναδείχθηκε σε Επιβατηγός Ακτοπλοϊκή Εταιρία της χρονιάς 2019.

Η «οικογένεια» της LEVANTE FERRIES επεκτείνεται διαρκώς, επιδιώκοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των επιβατών – πελατών της.

Η διάκριση αυτή έρχεται να επιβραβεύσει τις προσπάθειες του Γιώργου Θεοδόση και των συνεργατών του καθώς και των εργαζομένων στη LEVANTE FERRIES για αξιοπρεπή εξυπηρέτηση του επιβάτη, με γνώμονα πάντα το δικό του καλό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διάκριση αυτή έρχεται πέντε χρόνια μετά την είσοδο του Fior Di Levante στο λιμάνι της Ζακύνθου, ενός πλοίου που άλλαξε τα δεδομένα στην ακτοπλοΐα των επιβατηγών. Ενός πλοίου που σηματοδότησε και την απαρχή της δημιουργίας της «αυτοκρατορίας» του Γιώργο Θεοδόση στην Ακτοπλοΐα.

Ο κ. Θεοδόσης στο λογαριασμό του στο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης face book αναφέρει ακριβώς:

Βραβεία Greekshippingawards!
Επιβατηγός Εταιρεία της Χρονιάς 2019 Levante Ferries!
Συγχαρητήρια στην οικογένεια της Levante Ferries! Και σε άλλα!!!

Αξίζει να σημειωθεί πως το FIOR DI LEVANTE της εταιρίας lEVANTE FERRIES έχει διακριθεί στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2015 ειδικά για το εξωτερικό και εσωτερικό σύγχρονο σχεδιασμό του που αντανακλά σε υψηλές υπηρεσίες και άνεση στον επιβάτη, την εμπορικότητα καθώς και για το μοναδικό στο είδος του company branding (εμπορική ταυτότητα εταιρείας).

Η εκδήλωση παγκοσμίου επιπέδου με τον τίτλο shippaxaward 2015 έγινε στην Στοκχόλμη.