Χάνει τον αρχηγό της η ΑΓΕΖ – Αποχώρησε ο Δ. Μπονίκος

Μέσα στις τόσες δυσκολίες από το ξεκίνημα της χρονιάς, ήρθε να προστεθεί άλλο ένα αγωνιστικό ζήτημα για την ομάδα μπάσκετ της ΑΓΕΖ και τη μάχη της παραμονής της στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Συγκεκριμένα ο αρχηγός του συλλόγου Διονύσης Μπονίκος ενημέρωσε το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση ότι λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα. Ήδη το πρόγραμμα του έμπειρου φόργουορντ ήταν επιβαρυμένο με τις σχεδόν καθημερινές προπονήσεις αλλά και τη δουλειά που έχει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει αυτήν την απόφαση και να ενημερώσει τον προπονητή Νίκο Θεοδόση αλλά και τους ιθύνοντες της ομάδας.
Στη δεδομένη χρονική στιγμή η εξέλιξη αυτή είναι αρνητική για τους «ερυθρόλευκους» που έχουν ανάγκη κάθε παίκτη για να μπορέσουν να σώσουν τη χρονιά. Επίσης ο Διονύσης Μπονίκος είναι από τους παίκτες που συνεισφέρουν στο επιθετικό κομμάτι, ενώ διαθέτει μεγάλη πείρα από τη συγκεκριμένη κατηγορία.
Με την απουσία του Κώστα Ακτύπη από την ΑΓΕΖ το πρόβλημα διογκώνεται ακόμα περισσότερο, ενώ μην ξεχνάμε ότι από το ξεκίνημα της χρονιάς ο Βασίλης Λυμπέρης τραυματίστηκε σοβαρά και δεν μπορεί να ενισχύσει την ομάδα. Πρόκειται μάλιστα για έναν παίκτη που είχε έρθει στο νησί για επαγγελματικούς λόγους και είχε έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση, ωστόσο η ατυχία του χτύπησε την πόρτα και μαζί και της ομάδας που έχασε ένα όπλο για τη φετινή χρονιά.

Οι «παλιοί» μπαίνουν μπροστά

Αν και ο Διονύσης Μπονίκος δύσκολα θα επιστρέψει στη συνέχεια της χρονιάς για την ΑΓΕΖ, το τεχνικό τιμ στην πρόσφατη νίκη επί του Παναχαϊκού στηρίχθηκε στις πιο έμπειρες μονάδες του, με τους Γιώργο Ζάγκλα, Τάσο Βαρβαρίγο και Κώστα Μάργαρη να βγαίνουν μπροστά για να στηρίξουν την ομάδα. Μάλιστα ο τελευταίος ξεπέρασε και έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και έρχεται να βοηθήσει σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο.
Η ΑΓΕΖ έχει ζόρικο πρόγραμμα αγώνων μπροστά της και θα προσπαθήσει να πάρει σημαντικές νίκες για να κάνει ένα βήμα μπροστά για τη σωτηρία της και να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που της έχουν παρουσιαστεί τελευταία.