Ομάδα Υδατοσφαίρισης ΖΕΥΣ – Ήττα με 14-17 από τη ΝΕΠ στο ιστορικό πρώτο παιχνίδι

Για πρώτη φορά ομάδα υδατοσφαίρισης από το νησί μας κατάφερε να δώσει αγώνα, με τη ΖΕΥΣ να χάνει στις λεπτομέρειες από τη Ναυταθλητική Ένωση Πατρών με 14-17 σε ένα ματς που διεξήχθη στο «Αντώνης Πεπανός» και κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Οι δυο προπονητές υδατοσφαίρισης της ΖΕΥΣ κ. Τσιμής και Γραμματικόπουλος έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών και τους έδωσαν πολλά μπράβο.
Μάλιστα ο κ. Τσιμής με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε θερμά τη ΝΕΠ για τη στήριξη της, ώστε να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση, ενώ υποσχέθηκε και άλλους αγώνες μετά το πέρας των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
«Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη φιλοξενία την Ναυταθλητική Ένωση Πατρών]και τον Θανάση Κοντακο. Το πρώτο ιστορικό παιχνίδι της Ζακυνθινης Ένωσης Υγρού Στίβου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανος». Με το σκορ στο 17-14 και νικήτρια ομάδα τη ΝΕΠ τα παιδια της Ζακύνθου έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό με μια από τις καλύτερες ομάδες της Πάτρας. Ένα μεγάλο μπράβο στους μαχητές μας. Ραντεβού στο επόμενο μεγάλο παιχνίδι μετά τις γιορτές. Τα καλύτερα έρχονται, Η Ζακυνθος με τη ΖΕΥΣ μπαίνει δυναμικά, μεθοδικά και με σωστές αξίες και βάσεις στο χώρο της υδατοσφαίρισης».
Στόχος του τμήματος υδατοσφαίρισης της Ζακυνθινής Ένωσης Υγρού Στίβου είναι η παρουσία του από την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ανδρών, αφού ήδη στελεχώνεται μια δυνατή ομάδα. Επίσης πιο άμεσα γίνονται ενέργειες για να συμμετάσχει και σε μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες η ομάδα water polo της ΖΕΥΣ, η οποία δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο