Με τον Βουλευτή συναντήθηκε το Δ.Σ. της Ένωσης Ζακυνθίων | Επί τάπητος τα προβλήματα του νησιού

Με τον Βουλευτή Ζακύνθου συναντήθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ζακυνθίων «Ο Άγιος Διονύσιος» στην έδρα του συλλόγου, στην Αθήνα.
Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα φιλικό παρουσιάστηκε στο Βουλευτή κ. Ακτύπη, η δραστηριότητα της Ένωσης που ξεκινά αμέσως μετά τους σεισμούς του 1953, αναπτύχθηκαν και συζητήθηκαν τρέχοντα προβλήματα-κωλύματα που αντιμετωπίζει η Ένωση σε ενέργειες για την ανάδειξη της ιδιαίτερης πατρίδας μας της Ζακύνθου, του ιδιαίτερου πολιτισμού της και κατ΄επέκταση εν γένει του Επτανησιακού πολιτισμού. Επιπλέον παρουσιάστηκε προγραμματισμός δράσεων κι εκδηλώσεων επόμενου έτους.
Συζητήθηκαν επίσης θέματα και δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΕΝΩΣΗ, οικονομικού περιεχομένου κυρίως, λόγω των υποχρεώσεων που απορρέουν από κληροδότημα που της ανήκει, χωρίς να υπάρχει πρόσοδος από αυτό.
Άμεση υπήρξε η θετική τοποθέτηση και η έμπρακτη συμπαράσταση του Βουλευτή Ζακύνθου κ. Ακτύπη, στα καίρια θέματα που τέθηκαν.
Ο Βουλευτής κ. Ακτύπης μας παρουσίασε το πρόγραμμά του για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ζακύνθου.
Η Ένωση Ζακυνθίων ευχαρίστησε τον κ. Ακτύπη, για τον ουσιαστικό, εποικοδομητικό και παραγωγικό διάλογο και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τακτικές συναντήσεις με κοινό στόχο την πολιτιστική ανάδειξη της Ζακύνθου.