Ένα ταξίδι με τη μουσική του Μ. Θεοδωράκη | Συναυλία αύριο στο Πνευματικό

Μια μοναδική συναυλία – αφιέρωμα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι επιθυμούν το Σάββατο 23 Νοεμβρίου. Μια συναυλία λοιπόν αφιερωμένη στο Μίκη Θεοδωράκη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ζακύνθου. H εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 20.15 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Οι παραβρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μουσικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο της παιδικής και νεανικής ηλικίας του συνθέτη αλλά και μια επιστροφή στα δημοφιλή και αγαπημένα τραγούδια του. Πρόκειται γθα ένα λυρικό πάντρεμα λόγου και μουσικής γεμάτο συναισθήματα και αναμνήσεις.
Στη διοργάνωση συμμετέχουν οι: Αναστόπουλος Δημήτρης-πιάνο, Galoyan Vaghinak-βιολοντσέλο, Ευαγγελινέλη Χαρά-τραγούδι, Καραμπιμπέρης Θανάσης και λαϊκό σχήμα της Ορχήστρας Νέων Ζακύνθου, Πέττας Σπύρος-αφήγηση. Είναι μια συνδιοργάνωση με τη Θεατρική Σκηνή Ζακύνθου.
Οι συντελεστές της συναυλίας ενημερώνουν όλους όσοι προτίθενται να παρακολουθήσουν ότι η ώρα έναρξης είναι 20.15 και θα τηρηθεί.

Πηγή κεντρικής φώτο:koitamagazine.gr