Νέος Υπεύθυνος Αθλητισμού ο Δήμαρχος Ν. Αρετάκης – Καλείται να λύσει τα προβλήματα

Ήταν μια απόφαση εδώ και πολύ καιρό γνωστή αλλά έμελλε μόνο να επισημοποιηθεί, με τον Δήμαρχο Ζακύνθου Νικήτα Αρετάκη να αναλαμβάνει τη θέση του Υπεύθυνου Αθλητισμού. Με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Κουτσογιάννη να αδυνατεί να συνεχίσει στο συγκεκριμένο πόστο και τον Δημοτικό Σύμβουλο και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Δρόσο να μην παίρνει τελικά τη συγκεκριμένη θέση, ο Δήμαρχος επέλεξε ο ίδιος να αναλάβει το κομμάτι του αθλητισμού και να ασχοληθεί με τα προβλήματα που υπάρχουν κυρίως στο θέμα των υποδομών.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα άλλωστε είναι στην επικαιρότητα το ζήτημα των Δημοτικών Ποδοσφαιρικών Γηπέδων, με τα περισσότερα να είναι σε άθλια κατάσταση και να χρειάζονται παρεμβάσεις για να εξυπηρετήσουν τα σωματεία. Ανάλογη είναι η κατάσταση και στα υπόλοιπα αθλήματα όπως στο μπάσκετ και στο βόλεϊ.
Ο κ. Αρετάκης, ο οποίος ήδη έχει ενημερωθεί από τον αντιδήμαρχο κ. Κουτσογιάννη για το πώς έχει η κατάσταση θα προσπαθήσει να βοηθήσει τα σωματεία να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που τους παρουσιάζονται.
Βέβαια πρόκειται για ένα απαιτητικό πόστο για τον Δήμαρχο, ο οποίος αναλαμβάνει πάνω του ένα μεγάλο βάρος, καθώς ήδη τα προβλήματα στον τομέα του αθλητισμού είναι μεγάλα.


«Βόμβα» έτοιμη να εκραγεί τα γήπεδα του νησιού

Ένα θέμα που αναμένεται να απασχολήσει τον Δήμαρχο Ζακύνθου είναι εκείνο των ποδοσφαιρικών Δημοτικών Γηπέδων. Στο χθεσινό μας φύλλο η «Ημέρα» ανέφερε το πώς είναι η κατάσταση στον Αγγερικό, με τις εγκαταστάσεις να μην έχουν ρεύμα μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στις καλωδιώσεις του γηπέδου. Και τα υπόλοιπα γήπεδα όπως εκείνο του Μαχαιράδου είναι σε κακή κατάσταση, ενώ εκείνο των Αμπελόκηπων μόλις ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική χρονιά θα επισκευαστεί.
Ο κ. Αρετάκης αναμένεται βέβαια καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου να «ενοχληθεί» από τις ομάδες που ήδη ζητάνε από τον Δήμο να τους στηρίξει και να τους λύσει λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.