Στη Ζάκυνθο σήμερα η Περιφερειάρχης Ρ. Κράτσα |Συναντήσεις για ΕΣΠΑ και τουρισμό

•Συνάντηση εργασίας για το ΕΣΠΑ 2014-2020 και προετοιμασία για την επόμενη προγραμματική περίοδο
Στο νησί μας βρίσκεται από σήμερα η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου για τη συνάντηση εργασίας για το ΕΣΠΑ 2014-2020 και για την σημαντική προετοιμασία για την επόμενη προγραμματική περίοδο! Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή στις 10:00 στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου και αναμένεται να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:
1. Υλοποίηση Ενταγμένων Έργων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (ΕΠ ΠΙΝ) 2014-2020: Πρόοδος Υλοποίησης Ενταγμένων Εργων – Μέτρα Αντιμετώπισης Προβλημάτων Υλοποίησης – Μέτρα Επιτάχυνσης της Υλοποίησης των Ενταγμένων έργων.
2. Προτάσεις νέων έργων για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων 2014-2020.
3. Κατευθύνσεις και προτάσεις μελετών για το ΕΣΠΑ 2021-2027
.
Στη συνάντηση εργασίας θα συμμετέχουν οι αρμόδιοι Αντιπεριφερειάρχες και εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι καθώς και στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Στο επίκεντρο ο Τουρισμός
Η Περιφερειάρχης απόψε θα έχει συνάντηση και με τους προέδρους των Συλλόγων Ξενοδόχων του νησιού, τους ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων και τουριστικούς πράκτορες, ώστε να συζητήσουν για μία σειρά από φλέγοντα θέματα που αφορούν τον κλάδο του τουρισμού.