«Φωνές» για τη διαιτησία από τον Ελατιακό – Σκέψεις για την εξαίρεση Πυλαρινού και Τρομπούκη

Έντονα διαμαρτύρεται ο Ελατιακός για τις αποφάσεις του διαιτητή Αντ. Πυλαρινού και του βοηθού Θ. Τρομπούκη στην εντός έδρας ήττα της 5ης αγωνιστικής από τη Φλόγα Κυψέλης. Ο σύλλογος των Βολιμών θεωρεί ότι πριν την υπόδειξη πέναλτι στο 45’ στον Κότσα, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων είχε κάνει χέρι που δεν σφυρίχθηκε. Επίσης υπάρχουν παράπονα και για αρκετές υποδείξεις οφσάϊντ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης που δεν βοήθησαν τους γηπεδούχους να μπουν στη διεκδίκηση του παιχνιδιού.
Βέβαια στον Ελατιακό ξέρουν ότι δεν έπαιξαν καλά και θεωρούν ότι η ήττα μπορεί να ερχόταν ούτως ή άλλως, αλλά πιστεύουν ότι επίσης η απόδοση των δυο συγκεκριμένων διαιτητών δεν τους βοήθησε να παίξουν αυτό που μπορούν.
Να πούμε ότι μαζί με τους Πυλαρινό και Τρομπούκη δεύτερος βοηθός ήταν ο κ. Καλύβας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο σωματείο από τα ορεινά υπάρχει η σκέψη να ζητηθεί και η εξαίρεση των δυο διαιτητών για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού θεωρούν ότι αδικήθηκαν σε παραπάνω από μια περιπτώσεις.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι ίσως υπάρξουν αποχωρήσεις από το ρόστερ του Ελατιακού με ορισμένους ποδοσφαιριστές να μην έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Μάλιστα σύντομα αναμένονται εξελίξεις.