Βρήκαν το γήπεδο κλειδωμένο! Αναβλήθηκε το Εθνικός – Κηφισιά

Αναβολή πήρε η αναμέτρηση του Εθνικού με την Κηφισιά για τον πέμπτο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο λόγος… απλά απίστευτος! Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση της ομάδας του Πειραιά, το γήπεδο του Ταύρου -στο οποίο είχε συμφωνηθεί να διεξαχθεί το παιχνίδι- ήταν κλειδωμένο, κάτι που οι δύο ομάδες διαπίστωσαν με την άφιξη τους!

Οι διαιτητές περίμεναν μια ώρα (σ.σ. όπως όφειλαν, αφού η “σέντρα” του ματς είχε οριστεί για τις 15:00) αλλά οι πόρτες δεν άνοιξαν κι έτσι ο αγώνας πήρε αναβολή.

Το είδαμε και αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Αναμέτρηση του Εθνικού Πειραιώς με την Κηφισιά για τη Γ’ Εθνική κατηγορία αναβλήθηκε, αφού το γήπεδο που είχε προγραμματιστεί να γίνει το ματς ήταν κλειδωμένο!

Η γηπεδούχος ομάδα λίγα λεπτά μετά την αναβολή του παιχνιδιού ανέβασε το ακόλουθο post στη σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Συνέβη και αυτό…
Κλειστές πόρτες βρήκε η ομάδα μας στο γήπεδο όπου ήταν προγραμματισμένος να γίνει ο αγώνας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Εθνικό και την ΑΕ Κηφισιάς.
Η ομάδα μας ενώ είχε το σχετικό παραχωρητήριο για την χρήση του γηπέδου του Ταύρου εν τούτοις βρήκε τις πόρτες – όπως και οι Διαιτητές αλλά και η αντίπαλη ομάδα – κλειστές με συνέπεια να αναβληθεί ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής, ταλαιπωρώντας τις ομάδες και τους φιλάθλους που είχαν έρθει να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Για την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα αποφασίσει η ΕΠΟ τις επόμενες ημέρες.

πηγή: newsit.gr