Υπερβολικό…..Δείτε πόσα πλήρωσε ο Αίολος Σαρακηνάδου για τη διαιτησία!!

Μετά την απόφαση του Συνδέσμου Διαιτητών να μην σφυρίξουν δυο εντός έδρας αγώνες του Αίολου Σαρακηνάδου, εξαιτίας όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση της απειλητικής και απαράδεκτης συμπεριφοράς του κ. Νικόλαου Μαρίνου, το σωματείο αναγκάστηκε να πληρώσει 294,60 ευρώ για να έρθουν διαιτητές από την Αχαΐα και να σφυρίξουν το παιχνίδι με τον Εθνικό Σκουλικάδου που έληξε 1-1. Ο κ. Ρουμπάνης ήταν ο πρώτος διαιτητής, με βοηθους τους κ. Καμζόλα και Τζούνη.
Ο σύλλογος παρείχε στους ρέφερι όσα χρειάστηκαν, αλλά σίγουρα το ποσό είναι υπερβολικό για έναν αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
Όπως και να έχει ο Αίολος θα αναγκαστεί να πληρώσει ένα τέτοιο ποσό ή ακόμα μεγαλύτερο αν επιλεγεί ένας νομός πιο μακρινός και σίγουρα η οικονομική ζημιά είναι σημαντική για ένα ερασιτεχνικό σωματείο.

Δείτε ακριβώς τι πλήρωσε ο Ζακυνθινός σύλλογος

Για την ιστορία ο Αίολος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Εθνικό Σκουλικάδου.Ο Λίβος άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Γ. Καράμπελα στο 43′, ενώ στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 53′ ο σύλλογος από το Σαρακηνάδου ισοφάρισε με τον Κατσικώστα.

Στο ματς της Β’ Κατηγορίας η Θύελλα Αμπελοκήπων συνέτριψε με 9-0 το Κερί. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι: Κονίδης (19′, 27′, 62′) Ματαράγκας Δ. (29′), Ντόστι Μ. (53′), Βεντουρής Δ. (67′), Κάπο Κ.(70′, 82′), Δημητρίου Χρ.(71′)
Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς το Κερί λόγω αποβολής του Μπράτη Κ. στο 89′ με δεύτερη κίτρινη
Διαιτητές: Πυλαρινός, Καμπιώτης, Μπιάζη