Β’ Εθνική Γυναικών: Καρυάτιδες Σπάρτης – Δόξα Πηγαδακίων | Δύσκολη αποστολή

Να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα θα προσπαθήσει η Δόξα Πηγαδακίων για 3η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ Εθνικής Γυναικών καθώς θα αντιμετωπίσει στη Σπάρτη τις Καρυάτιδες. Η ομάδα από τη Λακωνία είναι το φαβορί για να κατακτήσει την πρώτη θέση στο γκρουπ, με το έργο του συνόλου του Γιάννη Βερτζάγια να είναι εξαρχής δύσκολο.
Η Δόξα που θα ταξιδέψει το Σάββατο με προορισμό την πόλη της Σπάρτης έχει γνωρίσει δυο ήττες στο ξεκίνημα της χρονιάς από τον Άρη Κορίνθου (εκτός έδρας με 0-2) και τον Φείδωνα Άργους ( εντός έδρας με 0-3).
Εξαρχής το έργο του Ζακυνθινού σωματείου είναι δύσκολο, με την κατηγορία να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, αλλά θα προσπαθήσει να πάρει κάτι θετικό από το συγκεκριμένο ματς.
Άλλωστε το έχει τονίσει η διοίκηση και το τεχνικό τιμ ότι φέτος είναι μια εμπειρία η παρουσία σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία με τις αθλήτριες να παίζουν χωρίς άγχος και να θέλουν να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο. Μέχρι στιγμής τα έχουν πάει καλά παρά το γεγονός ότι δεν έχουν κατακτήσει βαθμούς. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι η κ. Σιαχάμη Α. (Αργολίδας) με βοηθούς τον κ. Μαυροκορδόπουλο Ν. (Αργολίδας) και τον κ. Τούμπα Στ. (Αργολίδας)Τελευταία άρθρα