Η οικογένεια της Δόξας Πηγαδακίων γράφει ιστορία – Συγκίνηση στον αγιασμό του συλλόγου

Τα «φτερά» του ανοίγει ο σύλλογος της Δόξας Πηγαδακίων φέτος με την «παρθενική» του συμμετοχή στη Β’ Εθνική Γυναικών και έχει κάνει τους πάντες να βρεθούν στο πλευρό της. Στον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε από τον Μητροπολίτη Ζακύνθου κ.κ. Διονύσιο αλλά και με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Γ. Στασινόπουλου και του Αντιδήμαρχου Δ. Κουτσογιάννη το σωματείο έδειξε πόσο πολύ αγαπάει τον αθλητισμό και τα νέα παιδιά.
Ήταν όλα τα τμήματα της εκεί άλλωστε και γιόρτασαν μια ξεχωριστή ημέρα, αφού ήταν το πρώτο ιστορικό εντός έδρας ματς της ομάδας στη Β’ Εθνική Γυναικώ με τον Φείδωνα Άργους. Και μπορεί να ήρθε η ήττα με 3-0 αλλά όλοι χαμογελούσαν.
Επίσης ξεχωριστή ήταν η ανάρτηση του Ανδρέα Γκούσκου που είναι από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας.
«Εμείς εξ’ αρχής είπαμε ότι είναι ένα ταξίδι η συμμετοχή μας στη Β’ Εθνική. Είναι κάτι όμορφο και θέλουμε να το ζήσουμε. Σαφώς και προσπαθούμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία, γνωρίζοντας όμως τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε. Αυτή η συμμετοχή μας στη Β’ Εθνική, μας υποχρέωσε να φροντίσουμε και τις μικρές μας, συμμετέχοντας με ένα τμήμα με 12χρονες και 13χρονες στη Γ’ Εθνική. Ιστορική επίσης στιγμή η παρουσία αυτών των κοριτσιών στο γήπεδο του Παναιγιάλειου».
Στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής γυναικών συμμετέχει τιμητικά η Ακαδημία Δόξα 98’ που αποτελείται από νέα κορίτσια του συλλόγου των Πηγαδακίων, όπου θα κερδίσουν μεγάλες εμπειρίες σε κάθε παιχνίδι που θα αγωνιστούν.
Πρόκειται για μια ξεχωριστή πρωτοβουλία της διοίκησης που προσπαθεί να στηρίξει τα νέα ταλέντα στο γυναικείο ποδόσφαιρο και κάνει πολλά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.
Όσον αφορά την ομάδα της Δόξας που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική οι δύσκολοι αγώνες συνεχίζονται, αφού θα αντιμετωπίσουν για την 3η αγωνιστική τις Καρυάτιδες Σπάρτης εκτός έδρας και θα προσπαθήσουν να φέρουν το θετικό αποτέλεσμα. Παρά τις δυο ήττες με Άρη Κορίνθου (εκτός έδρας με 0-2) και με τον Φείδωνα Άργους (εντός έδρας με 0-3), ο Ζακυνθινός σύλλογος συνεχίζει το ξεχωριστό φετινό του ταξίδι με στόχο να παλέψει για το καλύτερο δυνατό.