ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 – Μυστικό της επιτυχίας η ομαδικότητα

Τον εαυτό της ξεπερνάει κάθε Κυριακή η Ζάκυνθος, η οποία μετά τις μεγάλες εντός έδρας νίκες, ξεκίνησε να κερδίζει και εκτός έδρας εντυπωσιάζοντας και τους φιλάθλους της. Η νίκη, αλλά και η καλή εμφάνιση στη Σπάρτη γέμισε αισιοδοξία τους «κυανοκίτρινους» που βρίσκονται στον σωστό δρόμο για να εξασφαλίσουν γρήγορα τη σωτηρία και να ανοίξουν μια νέα σελίδα στην προσπάθεια της ιστορικής ομάδας του νησιού.
Η δήλωση του Απόστολου Κουτογλίδη τα λέει όλα για το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στον ΑΠΣ και βοηθάει οι επιτυχίες αλλά και οι επιτυχίες να συσπειρώσουν την ομάδα και όχι να τη διασπάσουν.
«Η διοίκηση είναι κοντά μας και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό. Ήμασταν σαν οικογένεια σε αυτό το παιχνίδι. Είναι κάτι που είχαμε σε όλα τα ματς».
Αυτό τα λέει όλα για τη Ζάκυνθο που έχει μια «χρυσή» ευκαιρία να συνεχίσει τις μεγάλες εμφανίσεις και τις νίκες που θα την φέρουν πιο κοντά στον στόχο.
Διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες δεν «εθελοτυφλούν». Ξέρουν ότι φέτος πρέπει να διατηρηθούν στην κατηγορία και μόνο έτσι θα μπορέσουν τα επόμενα χρόνια να χτίσουν κάτι πιο δυνατό και μεγάλο, όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Οι παίκτες θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους με τον Πανγυθεατικό

Η μάχη της Κυριακής με τον Πανγυθεατικό θα έχει τεράστια βαθμολογική σημασία για τον ΑΠΣ, αφού θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό που έκανε στη Σπάρτη. Οι εκτός έδρας νίκες μένουν «μισές» αν δεν εκμεταλλευτεί μια ομάδα την έδρα της και στη Ζάκυνθο το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, από τον καιρό που έπαιζαν στη Β’ Εθνική. Οι παίκτες ζήτησαν από τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό τους και να τους βοηθήσει να κάνουν ένα βήμα παραπάνω.
Το φετινό πρωτάθλημα άλλωστε θέλει δρόμο και η Ζάκυνθος χρειάζεται όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται για να «χτίσει» διαφορά και να μην έχει άγχος για τον κρίσιμο δεύτερο γύρο.