1.187 ευρώ συγκεντρώθηκαν για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ μετά τις διήμερες εκδηλώσεις

Το ποσό των 1.187,48 ευρώ, συγκεντρώθηκε για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ μέσα από τις διήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Ζακύνθου και συγκεκριμένα στο πλαίσιο του Διεθνούς Φολκλορικού Φεστιβάλ «Μουσική Εφορά» -«Interest Music Eyforiya»-Ζάκυνθος 2019 που για 3η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε στο νησί μας στις 26 & 27 Οκτωβρίου 2019 στην Πλατεία Σολωμού.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Ζακύνθου – Τμήμα Πολιτισμού σε συνδιοργάνωση με τοπικούς Πολιτιστικούς φορείς και την εταιρεία ART INTERFEST – International Festivals. Οι διοργανωτές αφιέρωσαν τις εκδηλώσεις στον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, συγκεντρώνοντας το ποσό των 1.187,48 ευρώ, θέλοντας να δείξουν ότι οι συλλογικές προσπάθειες έχουν πάντα ωφέλιμο αποτέλεσμα.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Άγγελος Σεβαστιάδης ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν με τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις και συγκεκριμένα: «Τους Πολιτιστικούς Συλλόγους από Βουλγαρία και Ζάκυνθο που πλαισίωσαν και στήριξαν τις εκδηλώσεις: Group Meraklii από Λονδίνο, Group Veselie από Ολλανδία, Group Bulgarski ritmi από Αθήνα, Group Rodina από Βουλγαρία – Pleven, τον Εκπολιτιστικό-Εξωραϊστικό Σύλλογο Ζακύνθου «Μανώλιες» με το χορευτικό του συγκρότημα «Ατζάρντο», τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Σαρακηνάδου, την Ομάδα Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού «Ο Σύρτης», τη Χορωδία Φανερωμένης, την Ορχήστρα Νέων Ζακύνθου και την Εθελοντική Ομάδα Ζακύνθου. Επίσης ευχαριστούμε την κ. Σάντρα Μαρούδα για την παρουσίαση και τον κ. Σπ. Μόρφη για την δωρεάν ηχητική στήριξη της εκδήλωσης. Ως Δήμος Ζακύνθου αναδεικνύουμε τον πολιτισμό σαν μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες με στόχο την καλλιέργεια σχέσεων, δεσμών φιλίας και συνεργασίας μεταξύ ανθρώπων, φορέων και χωρών. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης και σε όλους όσους την υποστήριξαν με την συμμετοχή και την προσφορά τους».