Στιγμές με κονταρομαχίες στον Αλιβίζο/ κυκλοφορεί 25/10 με την ΗΜΕΡΑ

Αυτή την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, στο ολοκαίνουργιο τεύχος του Περιοδικού Στιγμές που κυκλοφορεί μαζί με την Εφημερίδα Ημέρα, σας παρουσιάζουμε το κατάστημα «Αλιβίζος» που με την πολυετή εμπειρία του στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων, δίνει λύσεις και εξυπηρετεί κάθε ανάγκη τόσο του επαγγελματία αγρότη αλλά και κάθε ενός από εμάς, σε ό,τι αφορά τις αγροτικές εργασίες του. Ιδιαίτερα τώρα που βρισκόμαστε εν μέσω ελαιοκομικής περιόδου, στο κατάσαστημα Αλιβίζος στο Χαλικερό-Γαϊτάνι, θα βρείτε τα πάντα γύρω από τη συγκομιδή και περιποίηση των ελαιόδεντρων καθώς και ποικιλία από ελαιοραβδιστικά μηχανήματα εδάφους και κοντάρια κλπ. Μη δυσκολεύεται τη ζωή σας, κάντε την πιο εύκολη, έχοντας δίπλα σας το κατάστημα «Αλιβίζος».
Επίσης στο τεύχος που κυκλοφορεί, ενημερωθείτε για το 7 το καλό… Το «7 islands» είναι το ζακυνθινό λάδι που δεν γνωρίζει σύνορα, καθώς έχει γίνει διάσημο τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 13 ήδη χώρες του εξωτερικού, αποδεικνύοντας ότι λάδι που παράγει το νησί μας είναι από τα πιο καλά του κόσμου.

Επίσης στο τεύχος που κυκλοφορεί διαβάστε την εποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Κρομμύδα στο περιοδικό για το νεό του βιβλίο «Μια νύχτα ακόμα» και δείτε φωτοστιγμές απ’ την εκδήλωση που οργάνωσε η ΛΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉ προκειμένου να ενημερώσει τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις για τις νεες δυνατοτητες κ προοπτικες τουν Galaxy hospitality…