Διαβάστε τη σκληρή απάντηση του Ν. Αρετάκη στον Γ. Αρμένη! Ο Λίβας και το τροπάριο της Κασσιανής…

Ο Δήμαρχος Νικήτας Αρετάκης θέλησε μέσω ανάρτησής του στο Facebook να απαντήσει στην κριτική που δέχεται από τον Γιώργο Αρμένη.

Η ανάρτηση του Δημάρχου

Συνοπτική απάντηση στον κ. Αρμένη
Δια την σύμβαση των 35000 ευρώ: Δεν έχω υπογράψει ποτέ τέτοια σύμβαση. Το μόνο που έκανα ήταν να παρεμβώ στον κ. Μυλωνά ώστε να πάρει έξι προσφορές αντί μιας που έπαιρνε στο παρελθόν δια τις χωματουργικές διαμορφώσεις στο Λίβα και να κερδίσει σαράντα τέσσερις χιλιάδες ευρώ στα οκτώ στρέμματα.

Δια τον Λίβα: Ο Λίβας έχει όπως και ο Δήμος παρελθόν αμαρτωλό και καλά θα κάνουν όσοι πιστεύουν να πάνε στον Άγιο μας να προσευχηθούν με το τροπάριο της Αγίας Κασσιανής «Η εν πολλαις αμαρτιαις περιπεσουσα γυνη…………» Έχει παρόν αγωνιστικό βαλλόμενο πανταχόθεν και μέλλον ευοίωνο. Έχουν γίνει αποδέκτες από όλους οι προτεινόμενες στην προμελέτη, σωστές, γνωστές και σημαντικές διορθώσεις. Υπάρχει μια διαφορά απόψεων στον χρόνο πραγματοποίησης τους και χρειάζεται προσοχή δια να μην έχουμε την ίδια πορεία με το θέατρο.

Όσον αφορά τις αρμοδιότητες: Προφανώς και δεν επέλεξα να γίνω δήμαρχος και πρόεδρος πάσης Ζάκυνθου. Τούτο έγινε αναγκαστικά. Εκείνο που επέλεξα ήτο να είμαι άμισθος για όλα.

Όσον αφορά τον κ Σπίνο και την ΚΕΔΗΖ: Γνωρίζω ότι είναι ένας διακριτός στην γυναικολογία επιστήμων ιατρός με πρόθεση κοινωφελούς προσφοράς. Έχει κάνει δωρεά τον εξοπλισμό του ιατρείου στο σχολείο που κατασκεύασα και πιστεύω ότι η ΚΕΔΙΖ θα διακριθεί με την προεδρία του. Υπάρχει βέβαια και η άποψη ότι θα επιδιώξει να κάνει πελάτες τις γιαγιάδες σε εξωσωματικές και άλλες σοβαρές επεμβάσεις που κάνει.

Όσον αφορά τα σφαγεία: Αρμόδια να αποφασίσει είναι η οικονομική επιτροπή. Έχω δηλώσει ότι για πολιτικές σκοπιμότητες δεν πρόκειται να σπαταλήσω χρήματα από όπου και αν προέρχονται και δεν υπάρχει περίπτωση να κατασκευασθούν έργα ερείπια και ημιτελή και πολύ περισσότερο να καταστρέψουμε την τουριστική ανάπτυξη στο Αργάσι κάνοντας στάβλους.

Όσον αφορά την ανυπαρξία φωτισμού στο Κρυονέρι: Νομίζω ότι ο κ Τσίπηρας διαφήμιζε μέσω του τύπου τον φωτισμό του Κρυονερίου, δηλαδή το επίτευγμα και συνοδά την εταιρία που με δεκαπεντέμιση εκατομμύρια ευρώ κατασκευάζει. Εκεί πρέπει να αποταθείτε για θέματα φωτισμού.

Όσον αφορά τον κουμπαρά που επιδιώκω μέσω αυτού να κατασκευάσω έργα πιστεύω ότι ούτε τους τόκους των δανείων και των οφειλών προς τρίτους που μας αφήσατε δεν θα καλύψουμε.

Κύριε ΑΡΜΕΝΗ τελικά σας παρακαλώ και σας καλώ να επιδείξετε πνεύμα συνεργασίας στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου όπως και οι άλλοι προεξάρχοντες των συνδυασμών και να κάνετε όχι αντιπολιτευτικές προτάσεις, αλλά ωφέλιμες δια το καλό του τόπου. Προσωπικά πάντα σκέπτομαι ότι το δέλεαρ της εξουσίας έχει ευτελίσει σημαντικές προσωπικότητες…