Ολυμπιάδα Ζακύνθου – Θα συμμετάσχει σε διεθνές μίτινγκ ακροβατικής γυμναστικής

Για μια νέα σπουδαία διοργάνωση ετοιμάζεται η Ολυμπιάδα Ζακύνθου η οποία στις 30-31 Νοεμβρίου θα ταξιδέψει στη Βουλγαρία σε διεθνές μίτινγκ ακροβατικής γυμναστικής και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μια μεγάλη διάκριση. Ο προπονητής Ανδρέας Κατιρτζίδης θα έχει μαζί του έξι αθλήτριες που θα παλέψουν για το καλύτερο. Μάλιστα ήδη έχουν ανακοινωθεί επτά κορίτσια για αυτόν τον σκοπό, με ένα από αυτά να μένει εκτός συμμετοχής σε ένα σπουδαίο τουρνουά.
Συγκεκριμένα οι αθλήτριες της Ολυμπιάδας Ζακύνθου είναι οι: Διονυσία Θεοδόση, Έλενα Κλάδη, Στέλλα Ζούγρα, Κατερίνα Μπεζάνι, Αγγελική Φιορεντίνου, Τζορτζίνα Πυριόχου και Δήμητρα Αυγουστίνου.
Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά για τον σύλλογο, ο οποίος έχει στόχο να κυνηγήσει μια μεγάλη διάκριση.
Τα κορίτσια από τη δική τους πλευρά δίνουν το 100% και παλεύουν για το καλύτερο δυνατό, ενώ ακούνε συνέχεια τις συμβουλές του έμπειρου προπονητή τους.
Εν τω μεταξύ να πούμε ότι η Ολυμπιάδα συνεχίζει τις εγγραφές νέων αθλητών και αθλητριών που επιθυμούν να ασχοληθούν με την ακροβατική γυμναστική.
Στόχος των ανθρώπων του σωματείου είναι να ασχοληθούν ακόμα περισσότερα παιδιά με αυτό το ιδιαίτερο άθλημα και να καταφέρουν στο μέλλον να συμμετάσχουν και σε Πανελλήνιες διοργανώσεις αλλά και τουρνουά του εξωτερικού.Τελευταία άρθρα