Οικονομική Επιτροπή | Τροποποίηση προϋπολογισμού & επισκευές σχολείων μέσω «ΦΙΛΟΔΗΜΟΥ»

Την τροποποίηση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2019 ενέκρινε χθες το πρωί κατά τη συνεδρίαση της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Η τροποποίηση θα εγκριθεί και από το δημοτικό συμβούλιο.
Επίσης, ένα άλλο σημαντικό θέμα που συζητήθηκε κατά τη συνεδρίαση αφορούσε στην έγκριση του δεύτερου πρακτικού διαγωνισμού του έργου «Επισκευή συντήρηση σχολικών κτιρίων Δήμου Ζακύνθου», με το μέλος της Επιτροπής και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Σταύρου Κακολύρη να διευκρινίζει με δηλώσεις του στην εφημερίδα μας ότι αφορά έργα συντήρησης που θα γίνουν μέσω προγράμματος «Φιλόδημος». Ο κ. Κακολύρης είπε ότι η εταιρία που θα αναλάβει το έργο, θα προσκομίσει τα χαρτιά που απαιτούνται για να περάσουμε στο τρίτο στάδιο που είναι η υπογραφή της σύμβασης.
Άλλα θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση αφορούσαν την έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: Δημοτική οδοποιία – παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας (δόθηκε παράταση 3 μήνες στον εργολάβο) και αιτήσεις για διαγραφές οφειλών πολιτών.Τελευταία άρθρα