Έτοιμος για δράση ο Α. Τριανταφυλλίδης – Υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση

Όλα καλά πήγανε για τον βετεράνο φορ και άσο του ΑΠΣ Ζάκυνθος Ανδρέα Τριανταφυλλίδη, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του γόνατο. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε υποστεί ρήξη έξω πλαγίου μηνίσκου και μετέβηκε πριν από λίγες ημέρες στο «Μετροπόλ» στην Αθήνα. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδας Μαλιούφας και ο Διονύσης Χύσσας ήταν αυτοί που χειρούργησαν τον ποδοσφαιριστή και τον βοήθησαν για να είναι έτοιμος για τη νέα χρονιά.
Να πούμε ότι ο αγαπητός σε όλους «Τριάντα» θα μπει στα γήπεδα σε περίπου 20 μέρες και θα μπορέσει και πάλι να αγωνιστεί.
Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους του συμπαραστάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. «Ευχαριστώ όλους για την αγάπη τους. Να είναι πάντα καλά αυτοί και οι οικογένειες τους».
Ο Ανδρέας Τριανταφυλλίδης έχει περάσει από πολλές ομάδες στο νησί μας, ενώ παραμένει εκτός των άλλων και ένας πίστος φίλος του ΑΠΣ Ζάκυνθος, τον οποίο και υποστηρίζει από μικρός. Μάλιστα στον Κυριακάτικο αγώνα με τον ΑΟ Διαβολιτσίου, ο έμπειρος άσος επειδή δεν μπορούσε να έρθει στο γήπεδο ενημερωνόταν συνέχεια για την εξέλιξη του και χάρηκε με την σπουδαία νίκη των «κυανοκίτρινων» στις καθυστερήσεις.Τελευταία άρθρα