ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ | Το κρουαζιερόπλοιο «Corinthian» έδεσε στο Πόρτο

Καθώς η τουριστική σεζόν οδεύει προς το τέλος της, το προτελευταίο ταξίδι του στο νησί μας για αυτή τη σεζόν έκανε χθες το κρουαζιερόπλοιο «Corinthian», το οποίο έδεσε στο Πόρτο. Το πλοίο, που έφτασε περίπου στις 8 το πρωί και έδεσε στον μώλο του Αγίου Νικολάου, κατέφθασε από τις Συρακούσες και έχει επόμενο προορισμό την Ιτέα. Σε αυτό επέβαιναν 100 άτομα. Έμεινε μέχρι τις 11.00 το βράδυ στο νησί μας όπου και είχε προγραμματιστεί η αναχώρησή του.
H επόμενη προγραμματισμένη προσέγγιση κρουαζιερόπλοιου στη Ζάκυνθο είναι προγραμματισμένη για τις 3 Οκτωβρίου και πρόκειται για το Marella Dicovery, χωρητικότητας 1.830 ατόμων, το οποίο θα έχει ξεκινήσει από τον Πειραιά έχοντας προορισμό την Κέρκυρα.
Θα ακολουθήσουν το «Corinthian», που ορμώμενο από την Ιτέα και κατευθυνόμενο προς τις Συρακκούσες, θα περάσει από το νησί μας στις 5 Οκτωβρίου, ενώ στις 7 του ίδιου μήνα, στη Ζάκυνθο θα καταφθάσει το Marella Explorer 2, χωρητικότητας 1.924 επιβατών, το οποίο θα κατευθύνεται από τον Πειραιά προς τις Συρακούσες.
Η αυλαία για φέτος θα πέσει με το κρουαζιερόπλοιο «Clio», το οποίο θα μεταφέρει 80 άτομα και από τις Συρακούσες θα έχει προορισμό την Ιτέα.Τελευταία άρθρα