Έκανε τον αγιασμό του ο Απολλοφάνους Φιλόξενος – Παρουσίασε τους πρωταθλητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου (φώτο)

Άλλη μια χρονιά προσδοκιών και μεγάλων στόχων ξεκινάει για τον σύλλογο πολεμικών τεχνών του Απολλοφάνους Φιλόξενος που τέλεσε τον αγιασμό του στις εγκαταστάσεις του. Μάλιστα φέτος για πρώτη φορά ήρθε και το χέρι του Αγίου για να πάρουν οι μικροί αθλητές την ευλογία του σε μια ξεχωριστή στιγμή για το σωματείο. Το παρών φυσικά έδωσαν σχεδόν όλα τα παιδιά που βρίσκονται στη σχολή αλλά και οι γονείς που παρακολούθησαν τον αγιασμό. Από τις αρχές έδωσε το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Γιώργος Στασινόπουλος που είναι πρόεδρος του Δ.Σ. του Απολλοφάνους Φιλόξενος.

Φυσικά εκεί ήταν ο «δάσκαλος» Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος παρουσίασε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο που έγινε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Το σωματείο θυμίζουμε ότι έφερε 8 μετάλλια για το νησί μας φτάνοντας σε μια σημαντική επιτυχία.
Ο Απολλοφάνους ξεκινάει τη φετινή χρονιά με μεγάλους στόχους, αφού έρχεται και η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ντουμπάϊ όπου αναμένεται να αγωνιστεί ο Παναγιώτης Πλέσσας. Ήδη ο σύλλογος αναζητά τους οικονομικούς πόρους για να πραγματοποιήσει το ταξίδι.