Κώστας Ψάρρης – Ιστορική ευρωπαϊκή συμμετοχή για τον Ζακυνθινό διαιτητή

Το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι ως βοηθός διαιτητή πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη ο Κώστας Ψάρρης, αφού ήταν στην ελληνική τριάδα των διαιτητών που συμπεριλήφθηκε για το παιχνίδι του UEFA Youth League ανάμεσα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την Αταλάντα. Πρώτος διαιτητής ήταν ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία και ο άλλος βοηθός ήταν ο Kώστας Διαμαντόπουλος επίσης από την Αρκαδία. Στο UEFA Youth League συμμετέχουν τα εφηβικά τμήματα των ομάδων που αγωνίζονται στο Champions League, με την Ντιναμό να παίρνει τη νίκη με 1-0 επί της Ιταλικής Αταλάντα.
Να πούμε ότι η διοργάνωση αυτή πραγματοποιείται από το 2013 και είναι η ευκαιρία για νέα ποδοσφαιρικά ταλέντα να λάμψουν. Για τον Κώστα Ψάρρη ήταν ένα καλό πρώτο τεστ για την σπουδαία του καριέρα, η οποία τώρα έχει ξεκινήσει. Θυμίζουμε ότι ο Ζακυνθινός διαιτητής έχει συνεχόμενες συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Superleague, ενώ στον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής ήταν στο VAR ξανά με τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο από την Αρκαδία με τους δυο τους να ορίζονται στις περισσότερες αναμετρήσεις πρωταθλήματος και να έχουν καλή χημεία.

Η χρονιά έχει μόλις ξεκινήσει με μεγάλες προσδοκίες για τον Κώστα Ψάρρη, ο οποίος δούλεψε σκληρά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τώρα δείχνει πανέτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων που έρχονται στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό. Οι ευχές όλων είναι άλλωστε ο Ζακυνθινός βοηθός και referee να φτάσει στο υψηλότερο κίνητρο και να δώσει το σωστό παράδειγμα σε νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με την διαιτησία.