Πυρκαγιές/ Ο Δ. Ακτύπης ευχαριστεί τους φορείς για τη συνδρομή τους

Μετά την κατάσβεση των καταστροφικών για το νησί της Ζακύνθου πυρκαγιών, χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων του κρατικού μηχανισμού αλλά και των εθελοντών, ο βουλευτής του νησιού Διονύσης Ακτύπης θα ήθελε να σταθεί και να ευχαριστήσει για τη συνδρομή τους φορείς, που στην ένταση των γεγονότων εκ παραδρομής αμέλησε.

Συγκεκριμένα εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στο Κ.Τ.Ε.Λ. της περιοχής για τη διάθεση οχημάτων προς μεταφορά των πολιτών κατά την εκκένωση οικισμών. Το Κ.Τ.Ε.Λ. διαχρονικά, έμπρακτα, έχει αποδείξει την κοινωνική του ευαισθησία με κάθε τρόπο, όπως και στις περιπτώσεις αναξιοπαθούντων, απόρων και χρόνια ασθενών κατά το παρελθόν.


Παράλληλα συγχαίρει την εταιρεία LEVANTE FERRIES για την προθυμοποίησή της να μεταφέρει άμεσα πυροσβεστικά οχήματα και προσωπικό στο νησί, προερχόμενα από άλλες περιοχές της χώρας, για να συνδράμουν στην κατάσβεση.

Τέλος, ευχαριστεί και ιδιωτικά θεραπευτήρια για τη διάθεση ασθενοφόρων προς εξυπηρέτηση ασθενών, ενδεχόμενα εγκαυματιών και όλων όσων εμφάνισαν αναπνευστική δυσχέρεια.