Δημοτικό Γήπεδο Αμπελοκήπων – Σύντομα ξεκινούν οι εργασίες

Ακόμα και σε μια εβδομάδα είναι πιθανό να ξεκινήσουν οι εργασίες στο Δημοτικό Γήπεδο Αμπελοκήπων, όπου θα μπει νέος πλαστικός χλοοτάπητας και κερκίδες, ενώ θα γίνουν και ουσιαστικές παρεμβάσεις και στα αποδυτήρια του γηπέδου. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε ο ανάδοχος και αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξουν ενστάσεις, θα ξεκινήσει άμεσα τις παρεμβάσεις, ώστε οι εγκαταστάσεις να είναι σύντομα έτοιμες και για τα πολλά αθλητικά σωματεία που προπονούνται και αγωνίζονται εκεί.
Να πούμε ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι εργασίες θα διαρκέσουν για ένα μήνα περίπου και αυτό σημαίνει, ότι ίσως το γήπεδο να είναι έτοιμο για την έναρξη του πρωταθλήματος που είναι στις 19-20 Οκτωβρίου.
Βέβαια αυτό θα εξαρτηθεί και από το αν θα ξεκινήσουν γρήγορα οι παρεμβάσεις και δεν χαθεί καθόλου χρόνος.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών οι ομάδες θα μεταφερθούν στα υπόλοιπα γήπεδα που έχουν δηλώσει ως δεύτερη έδρα, για την προετοιμασία και τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την περιοχή και τα σωματεία που το έχουν ανάγκη και θα προσπαθήσουν να κάνουν υπομονή για είναι διαθέσιμο το γήπεδο για τη νέα χρονιά.