Ένωση Γονέων | Δίπλα στους μαθητές και τη νέα χρονιά

Η Ένωση Γονέων των Μαθητών Ζακύνθου με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στέλνει τις ευχές της στους μαθητές και τους γονείς και παράλληλα, δεσμεύεται ότι και αυτή τη χρονιά θα είναι δίπλα στις ανάγκες τους, προκειμένου μέσα από τις διεκδικήσεις της να διαμορφωθούν καλύτερες συνθήκες στον χώρο της εκπαίδευσης.
Στην ανακοίνωσή το Διοικητικό Συμβούλιου της Ένωσης, αναφέρει: «Καλή Σχολική Χρονιά! Ας είναι μια χρονιά όμορφη και δημιουργική, μια χρονιά πλούσια σε συγκινήσεις, γνώσεις και σχέσεις για μαθητές κι εκπαιδευτικούς. Μια χρονιά γεμάτη με όνειρα και προσδοκίες!
Καλή δύναμη και στους γονείς! Ας είναι άλλη μια χρονιά συμπόρευσης και συνεργασίας με εκπαιδευτικούς και μαθητές, άλλη μια χρονιά διεκδίκησης για την επίλυση δυσκολιών και προβλημάτων. Διεκδικήσεις που στόχο έχουν να προσφέρουμε στα παιδιά μας το σχολείο που ονειρεύονται, το σύγχρονο σχολείο που τους εξασφαλίζει την γενική μόρφωση, την ανάπτυξη των προσωπικών δεξιοτήτων τους, την καλλιέργεια των ατομικών δυνατοτήτων τους, την κοινωνική και συναισθηματική τους ανάπτυξη. Η ‘Ενωση Γονέων των Μαθητών Ζακύνθου θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών και θα προσφέρει το καλύτερο δυνατό για να διαμορφώνουμε τις συνθήκες στον εκπαιδευτικό χώρο για τα παιδιά μας, που δικαιούνται και τους αξίζουν»!Τελευταία άρθρα