Να σας ζήσει – Γέννησε η γυναίκα του Ι. Σταμίρη

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι γέννησε η σύζυγος του Γιάννη Σταμίρη Ευαγγελία, φέρνοντας την ευτυχία στην οικογένεια του γνωστού Ζακυνθινού ποδοσφαιριστή. Ο άσος του Εθνικού Σκουλικάδου απέκτησε το πρώτο μέλος της οικογένειας του και η ευτυχία ήταν δεδομένη για τον ίδιο, την σύζυγο του, τους συγγενείς τους αλλά και τους γνωστούς και φίλους.
Το χαρμόσυνο γεγονός έκανε γνωστό το ίδιο το ζευγάρι μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης λέγοντας τα εξής: «Καλωσορίζουμε στον κόσμο μας το μικρό μας πλασματάκι. Μεγάλη χαρά και συγκίνηση για αυτή την υπέροχη και μοναδική στιγμή!Να έχεις υγεία και ευτυχία στην ζωή σου ψυχή μου».
Εκτός από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Γιάννης Σταμίρης από φέτος θα ζήσει και το πως είναι να είσαι πατέρας. Ο ίδιος δείχνει πανέτοιμος για αυτόν τον νέο μεγάλο αγώνα της ζωής του, αφού θα καθοδηγήσει την οικογένεια του.
Τον ποιοτικό άσο φυσικά θα τον δούμε και στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με τον Εθνικό Σκουλικάδου, ο οποίος έχει αρκετές προσδοκίες. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δείχνει έτοιμος για την χρονιά που μας έρχεται και θα παλέψει για το καλύτερο για το σωματείο του.Τελευταία άρθρα