ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961 – Ανακοίνωσε Κουτογλίδη και Μπαλαμπάνο

Όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο μας φύλλο, η Ζάκυνθος είχε συμφωνήσει με τους Απόστολο Κουτογλίδη και Γιάννη Μπαλαμπάνο, με τους δυο παίκτες να ανακοινώνονται και να δυναμώνουν άμεσα το ρόστερ της ομάδας. Οι «κυανοκίτρινοι» έδειξαν ότι χρειάζονται νέους παίκτες στο Κυριακάτικο φιλικό με τη Γαστούνη, όπου ηττήθηκαν με 3-1. Παρά το γκολ του Πεταλωτή στο πρώτο ημίχρονο, ο σύλλογος της Ηλείας αντέδρασε και με τέρματα του Μπατζακόπουλου (δυο γκολ) και του Βράπι. Οι «κυανοκίτρινοι» δεν έχουν καμία νίκη σε ανεπίσημο ματς και δείχνουν ότι χρειάζονται δουλειά για να αγωνιστούν στις Εθνικές Κατηγορίες.
Οι παίκτες που αποκτήθηκαν μπορούν να βοηθήσουν ποιοτικά, με τον Κουτογλίδη να έχει αγωνιστεί και σε υψηλότερο επίπεδο, ενώ και ο Μπαλαμπάνος που έχει παίξει στις ακαδημίες του ΑΠΣ Ζάκυνθος, μπορεί να δώσει λύσεις μεσοαμυντικά.
Οι «κυανοκίτρινοι» είναι κοντά στο να πάρουν και έναν αλλοδαπό ποδοσφαιριστή που μπορεί επίσης να προσφέρει στο σωματείο και να το βοηθήσει να κάνει το κάτι παραπάνω τη φετινή χρονιά στη Γ’ Εθνική.