Μπαζάρ από το «Χαμόγελο του Παιδιού» | Οι Ζακυνθινοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα

Τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στο Σπίτι του οργανισμού στην Κυλλήνη και τη Βροχίτσα Ηλείας θέλησε να καλύψει το «Χαμόγελο του Παιδιού» και γι’ αυτό διοργάνωσε στο νησί μας, από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι και χθες, σχολικό μπαζάρ. Όλα τα έσοδα συγκεντρώθηκαν για τον παραπάνω σκοπό. Οι Ζακυνθινοί έσπευσαν από τη μεριά τους να ψωνίσουν σχολικά είδη από το μπαζάρ, όπως τετράδια, στυλό, ακόμα και στικάκια για USB σε τιμές προσιτές, προκειμένου να ενισχύσουν το έργο του οργανισμού.
Η Διονυσία Πίθα η οποία είναι παιδαγωγός στο Σπίτι Φιλοξενίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Κυλλήνη ανέφερε: «Η Ζάκυνθος είναι ένα από τα νησιά, που μας στηρίζουν και είναι πάντα κοντά μας. Για πολλοστή φορά ήρθαμε και μας φιλοξένησε ο Δήμος Ζακύνθου και μας παραχώρησε ένα σημείο στην πλατεία Αγίου Μάρκου για το σχολικό μας παζάρι. Είχαμε προϊόντα και είδη του συλλόγου μας. Είχαμε πράγματα που φτιάχνουν οι εθελοντές μας με σκοπό την ενίσχυση και την στήριξη του συλλόγου και των δράσεων του».

Η κ. Πίθα αναφέρθηκε στα όσα πρόσφερε σε χαμηλές τιμές το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο νησί μας, αλλά και στις δράσεις του σε άλλα μέρη της χώρας μας. «Όσοι ήρθαν βρήκαν σχολικά είδη σε μεγάλη ποικιλία. Μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, πλαστελίνες, παγουρίνο, δοχεία φαγητού, τετράδια, ντοσιέ. Επίσης, βρίσκουμε είδη για το σπίτι, όπως ποτήρια και κανάτες. Η έδρα μας είναι ο Πύργος της Ηλείας. Είμαστε όμως «παντού», στη Ζάκυνθο, στην Κεφαλονιά και στη Μεσσηνία και από εκεί και πέρα, υπάρχει ένα μεγάλο δίκτυο που υποστηρίζεται από την Αθήνα και τα κατά τόπους δίκτυα».
Το bazaar από το «Χαμόγελο του Παιδιού» ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και μεγάλη προσέλευση από τον κόσμο, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και ψώνισε όσα χρειαζόταν για τη σχολική χρονιά, στηρίζοντας παράλληλα το έργο του οργανισμού.
Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το α’ εξάμηνο του 2019 στήριξε 60.788 παιδιά και τις οικογένειές που βρίσκονται στην Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα, θρήσκευμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο, χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση παρά μόνο με την υποστήριξη του κόσμου.
Μπορείτε να βρείτε τα είδη του Οργανισμού και στο διαδίκτυο: (https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/) ή να επικοινωνήσετε στο 211-7709980 ή στο 210-7647760. Για περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Πύργος, Αγ. Χαραλάμπους 32, 2621081040.