Στρ. Κουρούμαλος – Προπονητής Ελατιακού: «Τέσσερις ομάδες θα παλέψουν για το πρωτάθλημα»

Ένα από τα ονόματα έκπληξη στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας είναι ο Ελατιακός. Ο σύλλογος των Βολιμών που έχει και την υποστήριξη του γνωστού επιχειρηματία Γ. Θεοδόση φαντάζει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ο πολύπειρος προπονητής του σωματείου Στράτος Κουρούμαλος που έχει σηκώσει πολλές φορές την κούπα, τονίζει ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο και ο τίτλος θα κριθεί ανάμεσα σε τέσσερα σωματεία.
«Θα είναι για τέσσερις ομάδες το νέο πρωτάθλημα με μικρές αποκλίσεις. Λείπουν τα δυο μεγάλα ονόματα, άρα οι άλλοι τέσσερις πιστεύω θα είναι ποιος θα δείξει μεταξύ μας καλύτερη πορεία και προετοιμασία, ενώ και το υλικό θα παίξει τον δικό του ρόλο».

Ο «Δάσκαλος» όπως τον φωνάζουν οι ποδοσφαιριστές του τόνισε ότι στόχος του Ελατιακού είναι να κάνει μια καλή πορεία και σημείωσε ότι μέχρι τώρα τα πράγματα βαίνουν καλώς.
«Μια καλή πορεία θέλουμε να κάνουμε. Νομίζουν ότι επειδή έχουν ακούσει το όνομα 11880, ότι μοιράζουμε λεφτά στον δρόμο. Είμαστε προσγειωμένοι, θα δώσουμε αυτά που πρέπει και θα πετύχουμε αυτά που θέλουμε».

Όσον αφορά στο κομμάτι των μεταγραφών ο κ. Κουρούμαλος τόνισε: «Ικανοποιητικά είναι τα πράγματα. Οι απαντήσεις είναι θετικές, πιστεύω το Σαββατοκύριακο να έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ».

Ο Ελατιακός ήδη έχει αποκτήσει μεταξύ άλλων τον Μάριο Κωστάκη που αποτελεί ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή σε αυτό το επίπεδο. Ο έμπειρος μέσος δεν έμεινε στο Τσιλιβή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και θα βοηθήσει τα «ορεινά» για τον τίτλο. Θυμίζουμε ελεύθερος από τον σύλλογο του Πλάνου είναι και ο Δ. Μαλαφούρης που θα μπορούσε να πάει στον Ελατιακό.Τελευταία άρθρα